2015. augusztus 10., hétfő

Társoldal kerestetik!


Sziasztok! :) Mint azt látjátok, megváltoztattam az oldal kinézetét, de nyugalom, semmi más változás nem történt, a történet folytatódik tovább. Csupán annyi lesz még az újdonság, hogy megint próbálom teljes erőmből írni a részeket, és remélem, hogy nem hagytatok el, illetve visszatértek hozzám. :)

A fő bejelentés azonban az lenne ma, hogy keresem a társoldalamat! :) Várom a jelentkezéseteket itt a bejegyzés alatt, a blogotok címével, a történet rövid leírásával, és természetesen a nevetekkel! :) 

Egy kis plusz: A következő rész péntek hajnalban érkezik! :) És ahogy látom majd, hogy újra van érdeklődés a blog íránt, olyan sűrűn hozom majd őket! :)

9 megjegyzés:

  1. http://changeyourlife-harryandbethany.blogspot.ro/2015/04/prologus.html?m=1
    Blog címe: Change Your Life
    Rövid történet:
    Bethany egy átlagos lány aki mindig követi álmait. Egy nap vacsora vendégek érkeznek hozzájuk. Aznap változik meg az élete akkor találkozik Harry Stylesal. Barátként indítják de egymásba szeretnek. Egy éjszaka amely minkettőjük életét megváltoztatja, ott azon az éjszakán megigérik egymásnak, hogy örökre együtt maradnak. Azonban az ígéreteket nem mindig lehet betartani így elválnak útjaik...
    A sebek begyógyulnak, de az emlékek örökkre szívünkben maradnak. Mindketten követik álmaikat. Viszont egy fotózáson újra találkoznak.
    Vajon lehetnek újra boldogok? Vajon kezdhetik ott ahol abba hagyták? Vagy egy váratlan fordulat mindent tönkre tehet?
    Ki tudja...?

    Szia :) Orsi vagyok és hát jelentkezem erre a társblogra :)
    Amúgy imádom a blogod *-*

    VálaszTörlés
  2. Nevem: Effy
    Blog linkje: http://homeharrystylesau.blogspot.hu/
    Blog címe: Home
    Rövid történet:
    Emma és Harry tizenöt évesek még csak, mikor megismerik egymást. A történetük különbözik az átlagtól, de mégis egészen egyszerű és hétköznapi: tökéletes példa voltak arra, hogy az élet néha képes két, teljesen különböző irányba sodorni az embereket. Az egyetlen kérdés csak az volt, hogy két lélek, ami annyi hasonlósággal bírt, vajon meddig bírja elviselni a másik hiányát.

    Nagyon szeretem a történeteidet és gondoltam, kapok az alkalmon, hátha az én történetemet választod!

    Effy :)

    VálaszTörlés
  3. Nevem: Bella C.
    Blog linkje: http://fanficsfromrm.blogspot.hu/
    Blog címe: (pillanatnyilag futó történet): Deserved
    Történet:
    Ha látnál valakit, aki felszabadultabb mint te, jobb kedve van mint neked, és hiába vagy gazdagabb mint ő, neki mégis több mindene van, mit éreznél? Éreznél elcsábultságot vagy szenvedélyt? Esdekelnél jobb életért, olyanért mint az övé? Vagy csak bazsalyogva tovább mennél? Főhősünk tovább ment. Nem törődött a lány lelkével, azzal, hogy mit tesz, ha elmegy. Semmivel. Önös ön érdekei követelték, hogy örökre maga mögött hagyja élete legszebb részét. És ott a lány. A vörös, kedves, ravasz, aki nem fél semmitől. Vonzalma a fiú iránt több mint szerelem. Ez más mint a nyálas filmekben. Nem hajkurásszák egymást. Csak élnek a saját életükben, és szenvednek. Azt pedig, hogy boldogok legyenek egyszer, - vagy együtt, vagy külön - biztosan megkapják, mert megérdemlik.

    Remélem, hogy tetszik, ha nem is annyira, mint amennyire a te blogod nekem.

    Puszi: Bella C.

    VálaszTörlés
  4. Szia! A nevem Tamara, de a blogomat Tina néven írom.
    A blog linkje: http://egyhetboldogsag1d.blogger.hu/
    Blog címe: Egy hét boldogság

    Rövid ismertető:
    Audry az angol-magyar nemzetiségű tizenéves lány a legjobb barátnőjével, Clarával Londonba látogat egy iskolai utazás során. Egy hét alatt felfordul az egész élete, mert összefut a híres brit bandával. Minden mesebelinek hat, mígnem megjelenik élete első szerelme és vele együtt a bonyodalmak is. Az egy hétből egy hónap lesz, amit a kinn élő nagynénjénél tölt, s ez idő alatt talán túlságosan is összebarátkozik Harry Styles-szal. Sajnos végül vissza kell térnie hazájába, Magyarországra, s a búcsúzás váratlan fordulatot hoz.

    Nem tudom mennyire tetszik majd, de már a második évadot írom. Nézz be, leskelődj kedvedre! :)

    ui.: Imádom a történeteidet! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tammi egy kérdésem lenne. Nem szeretnéd a blogodat átrakni blogspotra. Azért kérdem mert tetszik a bevezető de én telón szoktam olvasni és telefonon a blogger nem annyira jó. De ez csak egy kérdés ne vedd tolakodónak vagy ilyesmi Xx

      Törlés
  5. Szia! Ezt most nem azért fogom írni, mert meg akarlak győzni vagy manipulálni, hogy esélyes legyek a két társblog közül az egyikre, azonban meg kell magyaráznom, miért csak a prológus lesz fent még a blogomon. Pár hónapja abbahagytam a blogolást, mert regényírásba kezdtem (ismét), egy pályázatra írok, viszont amikor megláttam a bejegyzésed, úgy döntöttem, hogy egy új néven engedélyezek magamnak egyetlen blogot. Hamarosan kiteszem a prológust, lehetőleg még azelőtt, hogy választanál. Még ma este, vagy legkésőbb holnap délután. Remélem, kapok egy esélyt tőled. Épp most fejeztem be a fülszöveg írását! :) Kíváncsi vagyok a véleményedre. Nem tudom, mennyire fog tetszeni, de reménykedem! :)

    Blogger nevem: Jamie Shawood
    A blog linkje: http://nevereverharrysau.blogspot.hu/
    Blog címe: Never ever - Sohasem [Harry Styles AU]

    Fülszöveg:

    "Fájdalom? Múltad kísértő démonai elborítják az elmédet, vasmarokba szorítják a szívedet, könnyeket fakasztanak az emlékek. De elviseled. Eltűröd. Megbirkózol velük.
    Csend? Néha szükséges, hogy egyes titkainkat megőrizzük önmagunknak.
    Csalódás? Elviselhető, viszont örökké pulzáló kínként lángol benned, de legyűröd.
    Egy barát árulása? Rettentően fáj, sokáig, hosszú időn keresztül, de egy idő után rádöbbensz, hogy bármennyire is sablonos, az életben csak önmagadra számíthatsz. Egyedül csakis önmagadra. A saját erőforrásodra, a saját tudásodra és tehetségedre.
    Viszonzatlan szerelem? Kibírható. Talán. Legalábbis egy erős személyiség képes túljutni rajta.
    De mi van akkor, ha elfogynak az elviselhető dolgok, és olyasmi történik veled, amin képtelen vagy túltenni? Ami széttépi a lelkedet és összetöri a szívedet? Mi van az olyan fájdalommal, ami örökre a szívedbe mar, a bőrödbe tép, és a sebek sosem forrnak hegekké?
    Mi van akkor, ha életed szerelme, az ember, akiért mindent megtennél, a szemed előtt elhalálozik?
    Üresség. Tagadás. Düh.
    Lenna Wood jövője egyetlen pillanat alatt összedől, szilánkokra robban. A barátját, Nathanielt rabul ejti egy nagyhírű rablóbanda. Nincsenek nyomok. Nincsenek jelek. Csak egy nap van. Egy reggel, hónapokkal később az eltűnése után. Egy pillanat. Egy pillantás. És minden megváltozik. Lenna egy reggel borítékot talál az ajtója előtt. Kibontja, és… Nathaniel halott, szétszabdalt testéről készítettek fotót a tettesek. Nincs holtest. Csak a fényképek. A fájdalom elviselhetetlen, örökké tartó. Ezt már nem tudja elnyomni, legyűrni, elviselni… Ettől a perctől kezdve az élete megváltozik. A nyomozásban segítséget kér egy jól dolgozó magánnyomozótól, Mr. Stylestól, de egy idő után a nyomozás sokkal többé válik, mint pusztán nyomkeresésé. Lenna érezni kezd valamit. Valami fájdalmasan ismerőset, mégis újat. Harry iránt."

    Várom a visszajelzést! :)
    Minden jót! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)
    Beleolvastam én is a te blogodba, és nekem nagyon tetszik, ezért is szeretnék jelentkezni!
    Blog címe: Powerless
    Link: http://powerless-harrystyles.blogspot.hu/
    Történet (fülszöveg): Jenny Wilkinson, az önbizalomhiánnyal küszködő lány élete fenekestül felfordul, mikor a sors összehozza őt a szívtipró Harry Stylesszal. A srác mellett képes nevetni, képes bízni abban, hogy ő is ér valamit. Boldog. Ám kettejük története nem úgy alakul, ahogy Jenny eltervezi, ugyanis a nővére, a gyönyörű Ellie és Harry között már a kezdetek óta forr a levegő. Az eddig jó testvéreknek tűnő lányok most eltávolodnak egymástól? Jenny meddig fogja bírni a szenvedést? Harry végül beleszeret valamelyikükbe?
    Várom a válaszod! :)
    Puszi, ~E

    VálaszTörlés
  7. mikor lesz az eredményhirdetés? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még várok kicsit, de valószínűleg még a héten :)

      Törlés