Summer Love

TÖRTÉNET
Emily Cook nemsokára betölti a 18. életévét, de szülei még mindig gyerekként bánnak vele. Családi nyaraláson vesznek részt, egy csendes kis szigeten, ahonnan a fiatal lány legszívesebben szabadulna, hiszen szinte belepusztul az unalomba. Azonban ez egy nap egy csapásra megváltozik, ugyanis találkozik valakivel, aki számára csak egy totál átlagos srác, ám a világ nagy részének a fiú egy szupersztár.KARAKTEREK
(Különösebb ismertetőjeleket nem akarok megadni egy saját karakternél sem, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.)

Emily Cook (18)
Emily hamarosan 18 éves lesz, és éppen végzős éve előtt áll. Szüleivel, és kishúgával egy kicsi, csendes szigeten töltik a vakációt, ahova ő nagyon nem szeretett volna elmenni. Sajnos szülei még mindig kisgyerekként tekintenek rá, így nem maradhatott otthon egyedül. Mindennél jobban szeretne szabadulni a szigetről, ugyanis szinte halálra unja magát. Ez azonban egy nap megváltozik, mikor találkozik valakivel, aki mellett csak úgy repül az idő.

Harry Styles (20)
Harry, aki szeretett volna elbújni a világ elől pár hétre, egy csendes kis szigetre utazik barátjával, és bandatársával, Louis-val. Úgy gondolja, hogy itt majd senki nem talál rá, és talán mellőzheti végre a tinilányok közelségét is. Azonban arra nem számít, hogy találkozik valakivel, aki végre nem szupersztárként néz rá, és úgy viselkedik vele, mint egy átlagos sráccal.

Louis Tomlinson (22)
Harry legjobb barátja, aki segíteni akar neki, hogy végre boldog lehessen, így egy cselhez folyamodik Liam segítségével.

Kimberly Cook (10)
Emily kishúga, aki tíz éves létére agyafúrtabb, mint azt bárki gondolná. Többször lesz jelentős szerepe a főhőseink kapcsolatában.

Jade Miller (18)
Emily legjobb barátnője, aki mindig kiáll a lány mellett, és a legnehezebb időkben is mellette marad.

Liam Payne (20)
Harry és Louis bandatársa, és barátja. A fiúk után megy a szigetre, ahol megismerkedik Emily-vel, és próbál közelebbi viszonyba kerülni vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése