The Voice Of Love

TÖRTÉNET
Olivia, és két gyerekkori barátnője legnagyobb álma teljesül, mikor bekerülnek a leghíresebb angol tehetségkutató döntőjébe. Az együttes hatalmas sikereket ér el, annak ellenére is, hogy Olivia rettenetesen fél attól, hogy kieressze a hangját. Egy világszerte sikereket elért fiúbanda egyik tagjától érkezik a segítség, aki többet ki tud hozni a lányból, mint azt bárki is gondolná. De mi van akkor, ha a banda másik tagja is szívesen részese lenne a lány életének?


KARAKTEREK
(Különösebb ismertetőjeleket nem akarok megadni egy saját karakternél sem, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.)

Olivia Wilson (22)
Barna haja, és barna szeme van. Nem az a vékony alkatú, de nem is mondanám kövérnek sem.
A fiatal lány London külvárosában lakik szüleivel, és két húgával. Mikor két barátnőjével jelentkezett az X Faktorba, még nem is sejtette, hogy ennyi rajongójuk lesz majd, és egészen a végsőkig menetelnek. Megismerkedik a világ leghíresebb zenekarának egyik tagjával, akivel egyre több időt töltenek majd együtt. Azonban a banda másik tagja is érdeklődni kezd Olivia után, akit teljesen összezavarnak az érzelmei.

Harry Styles (20)
A barna, füstös hajú, zöld szemű fiatal fiú már az egész világ ismeri. Ő ugyanis a leghíresebb fiúbanda, a One Direction oszlopos tagja. Mikor egykori mentora, Simon megkéri, hogy segítsen az egyik mentoráltjának felkészülni a döntőre, még nem is sejti, hogy a lány mennyire erős érzelmeket fog belőle kiváltani. Barátai szerint ritkán lesz szerelmes, de ha egyszer az lesz, akkor rettentően érzelmes lesz.

Louis Tomlinson (22)
A barna, kusza hajú, csodaszép kék szemű Louis szintén a One Direction tagja, és Harry legjobb barátja. Elkezd érdeklődni Olivia iránt, ami talán mindent tönkre tehet a két fiú között. Míg Harry nem, ő igenis ki meri mutatni az érdeklődését a lány iránt. Sejtelme sincs arról, hogy legjobb barátjának ugyan az a lány tetszik, mint neki.

Victoria Benett (22)
A sötétszőke, kék szemű lány Olivia bandatársa a Dream Team-ben. Kiskoruk óta ismerik egymást. Mindketten ugyan olyan makacsok, és nagyszájúak, ezért nincs olyan nap, hogy ne vesznének össze valamin.

Tracy Goodman (19)
A barna, félhosszú hajú, és zöld szemű lány a legfiatalabb a bandában. Szintén kiskoruk óta ismerik egymást Olivia-val. Tracy az, aki általában villámhárítót játszik két barátnője között. Felettébb visszafogott természet, és kevés dolog tudja felidegesíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése