Blind Love II. - My two princesses

TÖRTÉNET
Már mind ismerjük a fiatal Angie és Harry szerelméről szóló történetet, mely boldog befejezéssel zárult. Legalábbis mindenki azt hitte, hogy ők elválaszthatatlanok lesznek, és örökké együtt maradnak. Azonban történt valami, ami véget vetett a boldogságuknak, és Harry elszakadt a számára két legfontosabb nőtől.


KARAKTEREK
(Különösebb ismertetőjeleket nem akarok megadni egy saját karakternél sem, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.)

Angelina Graham (27)
Angie immár három éve egyedül neveli a kislányát, Darcy-t. Mióta élete szerleme már nem velük él, szinte rá sem nézett másra, hiszen a szíve még azóta sem gyógyult be teljesen. Azonban egy Chad nevű üzletember elfelejteti vele a fiút, aki szeretett. Legalábbis addig, amíg Harry vissza nem tér a városba.

Harry Styles (27)
Három éve tűnt el a világ szeme elől, és egyedül hagyta élete szerelmét, és az akkor két éves kislányukat, Darcy-t. Most viszont, hogy újra összejön a One Direction, visszatér Londonba, és minden erejével azon van, hogy újra visszaszerezze a családját.

Abigail Graham (27)
Angie ikertestvére, aki kilenc hónapos terhes, és még mindig nagy szerelemben él Niall Horan-nel, az egykori One Direction egyik tagjával. Gyűlöli Harry-t, amiért elhagyta a húgát, és nem nagyon szívleli, hogy Niall tartja vele a kapcsolatot.

Darcy Styles (5)
A kis Darcy szinte az apja kiköpött mása. Göndör, barna haj, smaragdzöld szempár, és hatalmas mosoly. Imádja az anyját, sőt még az apját is, annak ellenére, amit tett. Nem érti, hogy Angie és Harry miért nem lehetnek újra együtt, hiszen szerinte ők Csipkerózsika és a hercege.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése