Back To The Past

TÖRTÉNET
Caroline Peterson egy fiatal lány, aki csak nemrég költözött Londonba az apjával együtt, hogy annak ellenszenves barátnőjével élhessenek. A húsz éves lánynak elég nehéz gyermekkora volt, majdnem tíz éve szenved egy régi emlék miatt. Ez az emlék rombolta szét a családját, a lelkét, és a testét, az egész életét. Egy nap azonban találkozik egy régi ismerőssel, és minden újra a feje tetejére fordul.KARAKTEREK
(Különösebb ismertetőjeleket nem akarok megadni egy saját karakternél sem, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.)

Caroline Peterson (20) 
A fiatal lány nemrég költözött Londonba az édesapjával, hogy együtt lakjanak annak fiatal barátnőjével. Mint kiderül, Carrie-nek rettentően nehéz gyermekkora volt, hiszen azok az emberek, akiket mindennél jobban szeretett, elhagyták, ezzel tönkretéve őt.

Harry Styles (20)
Harry a világhírű One Direction együttes tagja. Londonban lakik, ahol egy napon találkozik egy különleges emberrel, aki megváltoztatja a jelenét, a jövőjét, sőt a múltját is.

Dona Silverman (35)
Caroline édesapjának fiatal barátnője. Dona üzletasszonyként rendkívül jól keres, nevezhető milliomosnak is. Carrie, és ő nincsenek valami jó viszonyban, hiszen a lány nem tudja elviselni, hogy az apja egy ilyen nővel él együtt.

Annabell Cross (20)
Caroline munkatársa a Rose-ban, akivel rögtön összebarátkozik. Kissé visszahúzódó lány, de Carrie jó hatással lesz rá. A nagyszülei nevelték fel, ugyanis a szülei még kiskorában meghaltak egy autóbalesetben.

Miranda Wood (25) 
Szintén a Rose-ban dolgozik, de ő táncosnőként. Azt hiszi, hogy ő a klub királynője, ezért mindenkit alárendelve kezel. Van, hogy minden nap más viszi haza, de egy embert mindenáron meg akar szerezni magának.

Wesley Peterson (45)
Caroline édesapja. Rettentően félti a lányát, hiszen az elmúlt kilenc évben egyedül nevelte fel, és egyedül segítette ki a lányát a lelki mélységéből. Egy olyan ember létezik, akit mindennél jobban utál, és még a börtönt is felvállalná, ha egyszer a kezei közé kapná.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése