Secret Mission

TÖRTÉNETEK
Alexis Davis-nek már korán felnőtté kellett válnia. Anyja meghalt, mikor megszületett az öccse, rendőrként dolgozó apját pedig öt évvel ölték meg egy bevetés közben. A tettest azóta sem találják, a fiatal lány azonban igazságot szeretne, így mindent megtesz annak érdekében, hogy valamit megtudjon apja gyilkosairól.
Harry Styles egyedüli gyermeke egy dúsgazdag családnak. Tisztában van vele, hogy édesapja mivel foglalkozik, de ő nem igazán szeretne belekeveredni.


KARAKTEREK (Az első alkalom, hogy arcot is adok a szereplőimnek. Ezzel talán könnyebben el tudjátok képzelni a történetet.)
Alexis Davis (25)
Alexis öt évvel ezelőtt veszítette el az apját, aki rendőrként dolgozott. A férfit hősi halottnak nyilvánították, ugyanis egy bevetés közben lőtték halálra. A tettest azóta sem találták meg. Alexis-nek kellett felnevelnie a kisöccsét, ugyanis édesanyjuk már a kisfiú születésénél meghalt.

Harry Styles (25)
Harry egy gazdag család sarja, egyedüli gyermek. Édesapja a londoni alvilág vezetője. A fiú tudja, hogy családja mivel foglalkozik, de ő nem igazán szeretne belekeveredni a mocskos ügyletekbe.

Benjamin Styles (48)
Harry apja, a londoni alvilág feje. Véres, és kegyetlen módszerei miatt mindenki retteg tőle. A rendőrség tisztában van azzal, hogy ki is ő, de annyira óvatosan rendezi a dolgait, hogy még semmit sem sikerült rá bizonyítani. Dúsgazdag, így mindent és mindenkit meg tud vásárolni.

Robert Styles (72)
Harry nagyapja. Az idős férfi szintén tisztában van fia ügyeivel, hiszen valaha ő is benne volt. Neki azonban sosem voltak olyan véres, és kegyetlen módszerei, mint a fiának, Benjamin-nak. Óvja unokáját, ugyanis nem akarja, hogy ő is belekeveredjen az alvilági ügyekbe.

Christopher Davis (7)
Alexis öccse, egyben egyetlen családtagja, akit a lány nevelt fel. Egyáltalán nem emlékszik a szüleire, hiszen az anyja meghalt, mikor született, az apja halálakor pedig csak két éves volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése