Blind Love

TÖRTÉNET
Egy Hospice ház nem éppen az a hely, ahol az ember rátalál a szerelemre. Harry Styles viszont pontosan ezen a helyen találja meg, méghozzá a hátsó udvaron. A fiú azért ment az otthonba, hogy a kis Holly-val, a halálos beteg kislánnyal találkozzon, és örömet szerezzen neki. Helyette azonban neki szerez örömet az, hogy rátalál arra a lányra, akibe első látásra beleszeret. Mindent elkövet, hogy jobban megismerhesse a lányt, azzal azonban nem kalkulál, hogy Angelina nem alél el egyből a látványától.KARAKTEREK
(Különösebb ismertetőjeleket nem akarok megadni egy saját karakternél sem, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.)

Angelina Graham (20)
A fiatal barna hajú lány egy Hospice házban él, ugyanis három éve elvesztette a látását egy autóbalesetben. Azóta még zárkózottabb lett, és csak két emberben bízik meg, a nővérében, és a kislányban, Holly-ban, aki szintén az otthonban él.

Harry Styles (20)
A One Direction oszlopos tagja azzal a szándékkal ment a Hospice házba, hogy meglátogasson egy halálos beteg kislányt. Szerencséjére itt talált rá a szerelem is, méghozzá egy vak lány személyében. Harry-nek azonban fogalma sincs róla, hogy Angie nem látja őt. 

Abigail Graham (20)
Angie ikertestvére. Harry eleinte azt hiszi, hogy ő és a húga egy azon személy. Abbie teljesen más, mint Angie, ugyanis ő kihívó, vad, és szexis.

Holly Becker (10)
A szőke kislány gyógyíthatatlan tüdőrákban szenved. Sokkal okosabb, mint a többi korabeli gyerek, és azt is elfogadta, hogy már nem élhet sokáig.Ő Angie legjobb barátja, és ő vigyáz a 20 éves vak lányra az otthon falai között, már három éve. Holly minden erejével próbálja összehozni Angie-t és Harry-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése