2014. július 2., szerda

36. fejezet: Új barátnő

Sziasztok! :) Tudom, hogy már vártátok a folytatást, és nagyon izgultok, hogy mi lesz ezután. Nos, most kiderül, de remélem, hogy nem csalódtatok nagyot! :D

Angelina Graham
- Mondd, hogy nem bántad meg. – húzott magához Harry, miközben kapkodva vettem magamra a ruháimat. Rá sem néztem, nem is foglalkoztam semmivel. Minél előbb el akartam tűnni, ugyanis nem bántam meg a dolgot. Egyáltalán nem bántam. De akkor miért akartam eltűnni? Mert bármennyire is Harry-vel akartam lenni, nekünk ez nem működne. Szeretem Chad-et, és nem akarom őt elhagyni, mert ő soha nem bántana meg. Tudom, hogy ha ezt most elmesélném valakinek, akkor teljesen ostobának nézne. Tudom, hogy ha igazán boldog akarok lenni, akkor az csakis Harry mellett lehetnék. De félek belegondolni, hogy milyen lenne megint azt érezni, hogy ő mellettem van. Vajon biztonságban érezném magam vele? Nem gondolnék arra, hogy bármelyik pillanatban elhagyhat megint? 
- Nevezzük ezt búcsúnak, rendben? – hajtottam le a fejemet, mert még véletlenül sem akartam a szemébe nézni, és újra látni benne a fájdalmat. 
- Tessék? – a hangja döbbent volt. 
- Jól hallottad, Harry. – néztem rá végül. Ő a kezeibe vette az arcomat, és mélyen a szemembe nézett. A csodálatos szemeitől mindig is elaléltam, és most, ilyen közelről még a fájdalmat is láttam benne. 
- Angie! – könyörgött – Tudom, hogy te is akartad ezt. Tudom, hogy még mindig érzel irántam valamit, talán szeretsz is, csupán nem akarod megbántani Chad-et. Igazam van? 
- Részben. – bólintottam – Nem akarom megbántani őt, és nem is fogom. 
- És engem? Engem bántani akarsz? 
- Nem. Nem akarlak bántani, de azt sem akarom, hogy megint te bánts engem és Darcy-t. Most inkább a saját boldogságomat választom.
- És vele boldog leszel? 
- Igen. – válaszoltam határozottan. Hazudtam, de most próbáltam minél meggyőzőbb lenni, és talán sikerült is. 
- Rendben. – hajtotta le a fejét, és elengedte az arcomat – Nekem az a fontos, hogy neked jó legyen. Ha nem akarsz velem lenni, azt is megértem. 
- Köszönöm. – mondtam halkan, és próbáltam nem elsírni magam. Hogy lehetek ekkora hülye? Miért kellett lefeküdnöm vele megint? Most még rosszabb lesz mindkettőnknek. Bármennyire is szeretem őt, nem tudok benne megbízni. Nem akarok megint évekig szenvedni miatta, és azt sem akarom, hogy újra megbántsa Darcy-t is. Mindenkinek jobb lesz külön. – Nem veszed fel? – kérdeztem, mikor már harmadszor szólalt meg a telefonja. 
- De. – bólintott, és a zsebébe nyúlt a készülékért – Harry Styles… Te jó ég, szia! – köszönt meglepetten – Örülök, hogy visszahívtál… Persze… Találkozhatunk?... Minél előbb, ha lehet. Ma este? Érted megyek… Rendben. Szia. – tette le a telefont, és rám nézett.
- Fontos volt? – kérdeztem, magam sem tudom, hogy miért. 
- Eléggé. – bólintott – Az esküvői partnerem volt. – mondta semleges hangnemben, nekem pedig egyből a torkomba ugrott a szívem.
- Ó! – bólintottam – Értem! Nekem most mennem kell. – fordultam hátra hirtelen, és kirontottam az ajtón. Olyan gyorsan szedtem a lábaimat, amilyen gyorsan csak tudtam. Nem akartam, hogy utánam jöjjön, azt meg főleg nem, hogy lássa, mennyire kikészültem, és a könnyeim eláztatják az arcomat. Az edzőteremből kirohanva egyből leintettem egy taxit, és hazavitettem magam. Próbáltam megnyugodni, mire hazaértem, valamennyire sikerült is, de tudtam, hogy innentől még nehezebb lesz minden. Ami pedig egy nappal később következett, még jobban a szívembe mart. 

Másnap reggel fáradtan ébredtem fel, pedig több mint nyolc órát sikerült aludnom. Talán azért volt bennem ez az érzés, mert álomba sírtam magam? Lehetséges. 
A reggeli kávémmal a kezemben mentem ki az újságért. Mikor kivettem a postaládából, éppen akkor parkolt le egy autó a ház előtt. 
- Szia, hugi! – köszön a nővérem, mikor kiszállt a volán mögül. 
- Szia. Hát te? – kérdeztem egyhangúan. Igazából nem nagyon érdekelt, hogy mit keres itt. Nem akartam most senkit sem látni. 
- Azért jöttem, hogy megtudjam, mi volt tegnap. – mondta izgatottan, én pedig csak megforgattam a szemeimet, és bementem a házba – Hééé! Várj már! – kiáltott utánam, és követett – Mi történt? Baj van? – ült le velem szemben, mikor már a konyhában voltunk. 
- Nincs. Mi lenne? 
- Mesélj, mi volt? – nézett rám.
- Nem akarok róla beszélni, oké? – mondtam kérlelve, hogy ne hozza fel többet ezt a témát. Rá se néztem, hanem inkább belelapoztam az újságba. 
- Basszus! – csúszott ki a számon, ahogy megláttam a cikket a második oldalon.
- Mi van? – nézett rám értetlenül Abbie. Én csak megtekertem a fejemet, és elé csúsztattam az újságot, amit ő olvasni kezdett:

ÚJ LEMEZ, ÚJ BARÁTNŐ
A világ legismertebb fiúbandája, a One Direction hónapokon belül visszatér a zene világába. Az angol-ír együttes nemrég jelentette be az újraegyesülést, hogy tovább zenélhessenek a rajongóiknak, akik három éve, a feloszlásuk óta hűen kitartottak mellettük. Az öt srác, Harry, Liam, Louis, Niall és Zayn már nekiálltak egy új lemeznek, amin a legújabb dalaikat mutatják majd be.
Ám az újrakezdés nem csak zene téren mutatkozott meg a fiúk életében. Míg Liam, Louis és Zayn magánéletében semmi változás nem történt, addig Niall a napokban apuka lett, Harry pedig újra randizni kezdett. A banda egykori nőcsábásza az elmúlt három évben szinte eltűnt a térképről, miután otthagyta az oltár előtt gyermeke édesanyját, Angelian Graham-et. Styles-t a visszatérte után, pár hete még a volt menyasszonyával hozták össze, ugyanis családi napot szerveztek Disneyland-ben, de azóta megtudtuk, hogy Angie hamarosan férjhez megy a jól menő üzletemberhez, Chad Adams-hez. Harry pedig miért is tétlenkedne, hiszen az évek elteltével még jobb parti lett, mint volt. 
Tegnap este egy ismeretlen, csinos, barna hajú lánnyal – nem Angie-vel – látták az egyik étteremben, ahol lencsevégre is kapták őket. A képeken sajnos nem látszik a hölgy, de az biztos, hogy Mr. Styles ízlése egy cseppet sem romlott az elmúlt három évben. 

Mikor befejezte a cikk felolvasását, szinte sokkolódva bámultam magam elé. 
- Angie! – hallottam a nővérem hangját, valahonnan messziről. 
- Tessék? – néztem rá zavartan. 
- Ez csak egy hülye cikk. – mondta mosolyogva – Te tudod a legjobban, hogy milyenek az újságírók, nem?
- Tudtam, hogy ez előbb-utóbb megtörténik. Nem várhat rám örökké. Különben is, tisztán megmondtam neki, hogy köztünk nem lehet semmi. Örülök neki, ha boldog.
- Dehogy boldog. Nélküled soha nem is lesz az. – fogta meg a kezemet Abbie. 
- Látod, hogy már most az. – mutattam a cikkre. 
- Ne ítéld el egyből. Ha igaz is a cikk, akkor sem kérheted őt számon. 
- Tudom. – hajtottam le a fejemet. 
- Ki lehet ez a csaj? – nézegette a képeket összeszűkült szemekkel. 
- Nem tudom. Az esküvőn majd kiderül. – vontam meg a vállamat. 
- Mert? 
- Mert gondolom ő lesz a partnere.
- Hoz magával valakit? – nézett meglepetten.
- Igen. Azt mondta, hogy lesz partnere, és tegnap, mikor otthagytatok vele, akkor beszélte meg ezt a randit vele. – mutattam megint az újságra.
- Tuti, hogy csak azért csinálja, hogy féltékennyé tegyen. 
- Lehet. De nem igazán izgat. – mondtam, és lehúztam a maradék kávémat is.

23 megjegyzés:

  1. Kicsit meglepődtem de azért nagyon jó rész lett mint mindig.:) <3 Gyorsan kövit.:*

    VálaszTörlés
  2. Hát. Öö. Kikészültem. Mást nem is tudok mondani.
    Azèrt imádlak<3

    VálaszTörlés
  3. Pedig azt hittem h már lesz valami :cc
    De attól függetlenül nagyon jó lett!!(: ♥
    Ui.: Meddig kell még várnunk??!

    VálaszTörlés
  4. Atyaég. hát nem is tudom én már inkább nem szurkolok senkinek se. Ha összejönnek újra akkor éljen, ha nem akkor meg nem éljen. de ez..... hogy a fenébe lehet ez a sztori ennyire best???? áááá..pfffffff. SIESS!!!!!!!
    :D bocsánat a sok zagyvaságért, de áááááá.....
    Skys

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) örülök, hogy ennyire szereted :)

      Törlés
  5. Na jó... nem találok szavakat. Egyszerűen imádtam, tényleg csodálatosan írsz!:) Egyik legkedvenvebb blog a sok közül, amit olvasok! ;)
    Várom a folytatást, remélem hamar tudod hozni, bár gondolom ez a szabad idődtől is függ.... de azért siess.:*
    Amy x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen :) nagyon jól esik, hogy ilyeneket írsz :)

      Törlés
  6. Szia :)
    ohh istenem vártam már egy ilyen részt is de remélem semmi komoly nem lesz Harry és a lány között. :P
    várom a kövi részt. :D
    puszi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) az esküvőn kiderül, hogy ki is a lány Harry-nek ;)

      Törlés
  7. ÚRISTEN, nem hiszem el hogy Angie ezt tette vele, így csak mind a ketten szenvednek...
    Most már tényleg észrevehetné Angie hogy nem tud Harry nélkül élni és hogy Chad mellett nem boldog.. :)))
    Már várom a következő részt, remélem hamar hozod.. :D xoxo

    VálaszTörlés
  8. Szuper rész lett, Angie meg már végre észhez térhetne :) Mennyi rész lesz még?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) háááááát...kb 50 részes lesz :)

      Törlés
  9. Angie már észhez tért tudja h Harryvel lesz csak boldog. -.- de fél h megint elhagyja...

    VálaszTörlés
  10. Legjobb fanfic.:) nagyon várom a következő részt.:* xxx

    VálaszTörlés
  11. Sziaa!
    Már egyszer elolvastam ezt a történetet egy pár hónapja. Nagyon tetszett, végig izgultam.
    Ma reggel kitaláltam, hogy mi lenne, ha újra olvasnám.
    Kb 9-kor kezdhettem el az első "évadot" és már olyan 15-16 körül ideáig eljutottam.
    Az igazat megvallva, ismét végig izgultam, pedig már tudtam mindent idáig.
    Nagyon szurkolok Harrynek, de -ahogy levettem olvasás közben- nem sok esélye van a boldog végződéshez. És mivel fenyegetőzöl itt esküvővel, a természetesen nem Harryvel fog megtörténni, már egy tucat lehetséges jövő íródott meg a fejemben. Remélem valamelyik be is fog jönni, hátha a tudatalattim eljuttatja hozzád. :""D Bár kétlem. A lényeg, hog én Harry pártján állok. :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aztaaaaa :) örülök, hogy ilyen érdekesnek és izgalmasnak találod a történetet :)
      meglátjuk, hátha bejön valamelyik elméleted :D

      Törlés