2016. május 16., hétfő

55. fejezet: Csábítás

Sziasztok! :) Nagyon régen jöttem már résszel, és tudom, hogy egyre kevesebben is tartotok ki ezért már a blog mellett és mellettem. De azért én hoztam egy részt, mert volt egy kis időm. Aki még kíváncsi, és itt van, az olvassa el, és írjon véleményt! :)

Harry Styles
A látásom teljesen elhomályosodott, szinte semmit sem láttam, és alig fogtam fel, hogy mi történik körülöttem. 
- Még egyet! - mutattam a csapos lánynak, aki rettentően szexi volt a mini nadrágjában, és az apró kis pántos felsőjében, amiből kilógott a hasa. Legszívesebben beletúrtam volna a hosszú, lobogó szőke hajába. Leszabtam róla a ruhát, és addig szexelnék vele, amíg nem sikongat a gyönyörtől.
- Hát akkor hajrá! - hallottam meg a hangot magam mellett, és furcsán néztem felé. Akkor esett le, hogy mit is keresek itt, és kivel vagyok éppen. Milly seggfej pasija még mindig mellettem ült, és ahhoz képest, hogy jó pár felest megittunk már, ő elég józannak tűnt. 
- Mi van? - néztem fel a srácra. 
- Vidd haza, és dugd meg! - győzködött. 
- Hangosan kimondtam, hogy mire gondoltam? - lassan és kimértem beszéltem. De valójában az alkohol miatt esett nehezemre a dolog. 
- Talán túl hangosan is. - nevetett, és lehúzta a pohara tartalmát, fejével pedig a csaj felé mutatott, aki közben engem méregetett. Nézéséből úgy tűnt, hogy nagyon is tetszik neki az ötletem, és hogy mit csinálnék vele az ágyban. A gondolattól, és attól, hogy újra végigjátszottam a fejemben a dolgot, hirtelen megmozdult valami a gatyámban, és rámosolyogtam. Ő csak beleharapott a szájába, és szinte levetkőztetett a szemeivel. - Nekem úgyis lépnem kell, neked meg sok szerencsét. Kapd el, mert ez a csaj egy igazi vadmacska. - kacsintott rám, majd letett egy halom pénzt a pultra. 
- A haverod itt hagyott téged egyedül? - lépett oda a pénzért a pultos lány, és hatalmas kék szemeivel csábosan pislogott rám. 
- Ja, mennie kellett. De amúgy nem igazán a haverom. - válaszoltam, mintha meg sem történt volna a pár perccel ezelőtti flörtölés. Percekig nem is szóltunk egymáshoz, én iszogattam az utolsó pohár piámat, ő pedig törölgette a pultot, de persze pont úgy, hogy a melleit az orrom alá dugta. Minden ilyen mozdulatnál rám nézett, és várta a reakciómat. Nem éreztem magam zavarban, tartottam a szemkontaktust, legtöbbször pedig úgy mértem végig őt a szeme láttára, mintha egy darab ruha sem lenne már rajta. Kijött a pult mögül, és rendezgetni kezdte a székeket az asztalok körül. Miközben törölgetett, úgy hajolt rá az asztalra, hogy a hátsóját felém meresztette. Micsoda segg! Hogyan bele lehetne markolni! Szexisen vonaglott az asztalok között, és lassan közelíteni kezdett felém. Letörölte mellettem is a pultot - nem mintha ezt már nem csinálta volna meg vagy százszor a másik oldalról is -, majd úgy dobta oldalra a hosszú haját, hogy azzal végigsimított rajtam. 
- Lassan indulok. - szólaltam meg, mikor már percek óta mellettem állt, és úgy tett, mintha valami makacs foltot akarna eltüntetni a pultról – Látom, lassan zárni akarsz. - néztem körül, és akkor vettem észre, hogy rajtunk kívül senki más nem volt már a bárban. 
- Ugyan... - nézett rám, és végre letette a rongyot a kezéből – Nyugodtam maradj még, engem nem zavarsz. - harapott a szájába, és még közelebb lépett hozzám. Én felé fordultam, ő pedig betolta magát a lábaim közé, és hosszú ujjaival elkezdte simogatni a combomat, majd egyre jobban haladt felfelé. Folyamatosan a szemembe nézett, és az ajkát nyalogatta, amitől megborzongtam, és egyre jobban szorítani kezdett a gatyám a lábam között. A csípőjére raktam a kezét, és egy erős mozdulattal úgy rántottam magamhoz, hogy ő egyből a nyakamra tapasztotta a száját, majd szívni és harapdálni kezdte a bőrömet. 
- Nem kerülsz bajba ezért? - kérdeztem, de nem engedtem válaszolni, mert fél pillanat alatt lecsaptam a szájára, ami olyan volt, mint a méz. Felkeltem a székről, ő pedig egyből a csípőm köré csimpaszkodott a lábaival. Így végre belemarkolhattam a seggébe, ami sokkal jobb volt, mint ahogy képzeltem. Az egyik asztalhoz vittem, és letettem rá. Kicsit sem voltam óvatos, de nem is igazán érdekelt, sőt, ha jól vettem észre, neki ez nagyon is tetszett. 
- Már úgysem jön senki, szóval azt csinálsz velem, amit csak szeretnél. - válaszolt az előbb feltett kérdésemre, és egy mozdulattal kibújt a kis pólójából, majd elterült előttem az asztalon. Kemény, és formás mellei csodás látványt nyújtottak, legszívesebben belefúrtam volna az arcomat, vagy folyamatosan tapogattam volna őket. Bomba teste volt a lánynak, olyan volt, akit minden pasi egész nap csak döngetett volna. - A hely meg az enyém, szóval bajba semmiképp sem kerülök. - folytatta, majd a nadrágomhoz nyúlt, és elkezdte kicsatolni az övemet. Én is, és ő is érezte, hogy alig férek már el az alsógatyámban. Újra megcsókoltam, mire ő a hajamba túrt. Erősen tette, nem úgy, ahogy azt megszoktam, miközben Milly-t csókoltam. Milly! Bevillant az arc, amire annyira vágytam, és amiben bármeddig el tudtam volna gyönyörködni. Hirtelen elhajoltam a csajtól, aki már majdnem megszabadított az alsómtól is, és ijedten néztem körbe. Mi a francot csinálok? Mi ütött belém? 
- Nekem...Nekem mennem kell. - toltam el magamtól az értetlen arcot vágó csajt, akinek még a nevét sem tudtam. Nekem tényleg elmentek otthonról. Az egész megint az alkohol hibája. 
- Baj van? - kérdezte aggódva a lány. 
- Ez hiba volt. Ez nem történhetett volna meg, én nem ilyen vagyok! - hajtogattam, miközben próbáltam magam rendbe rakni. 
- Ugyan, Harry! - ért hozzám, de én elrántottam a kezem – Nincs semmi baj. Az ilyen megesik. Én senkinek sem mondom el. Ígérem! Csak vigasztalni akartalak, meg hát... Ki lenne az a hülye, aki nemet mond egy ilyen ajánlatra? 
- Tessék? - kaptam felé a tekintetemet. 
- Azt hiszed, hogy nem ismertelek fel? - nézett rám nevetve. 
- Nem úgy értem... Miért akartál vigasztalni? 
- A srác, akivel itt voltál... - kezdte el mesélni, miközben felöltözött. Szerencsére nem dühöngött, hogy visszautasítottam. - Azt mondta, hogy most dobott a csajod, és felejteni akarsz, és hogy állítólag tetszem neked, mert már láttál itt. Furcsa volt az egész meséje, de mikor hallottam, hogy mit mondasz arról, hogy miket csinálnál velem... - mondta lehajtott fejjel. 
- Az csak az alkohol hibája. - vágtam rá egyből, majd rájöttem, hogy mit mondtam – Nem úgy értem. Gyönyörű, és szexi vagy, minden pasi ölne érted. De én...
- Szerelmes vagy. - mosolygott rám. 
- Az. De ez a seggfej mindent megtesz, hogy szétválasszon minket. - mondtam idegesen. 
- Menj! - mondta a lány, és biztatóan megveregette a hátamat – Csináld ki azt a barmot! 
- Köszönöm! - mosolyogtam vissza, majd kiléptem a bárból, és a kocsim felé vettem az irányt. Már elmúlt kilenc óra. Nem hiszem el, hogy nem mentem el a Milly-vel megbeszélt randinkra. Bevágódtam a volán mögé, és padlógázzal indultam neki. Alig, hogy kikanyarodtam az utcából, kék és piros fények kezdtek villogni mögöttem. Na, már csak ez hiányzott. 

Emily Cook 
El sem hiszem, hogy nem jött el, és még a telefonját sem vette fel. Hatszor próbáltam hívni, de aztán feladtam. Nem fogom zaklatni, ha egyszer nem akarja. 
Lefeküdtem a tévé elé, majd alig fél óra múlva egy üzenet érkezett a telefonomra. Megnyitottam, és nem akartam hinni a szememnek.

9 megjegyzés:

  1. VégreVégreVégre*-* El sem tudod hinni mennyire vártam már az új részre!:) Csak azt sajnálom,hogy ilyen rövid lett:( Hamar kövit*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) sajnos ez a rész csak ennyire futotta :(

      Törlés
  2. Szia! Még azért van, aki kitart melletted és hűségesen olvas téged. :) Csak azt reméltem, hogy most már minden megoldódni látszik, de nem. Egy kicsit sok volt már a dráma, túl sokáig húzódik a kibékülésük. De ezt tényleg csak építő jelleggel akartam írni. Emellett csodásan írsz és nagyon örülnék, ha rendszeresen raknál fel részeket! :)

    VálaszTörlés
  3. Bár kissé rövidke rész lett, nekem nagyon tetszett! Kíváncsi vagyok, hogy fog kimászni ebből Harry.
    Várom a következőt!:)
    Puszi,
    Daisy

    VálaszTörlés
  4. Szupi mint mindig

    VálaszTörlés