2014. október 8., szerda

21. fejezet: Az igazi Liam

Sziasztok! Szerintem most utálni fogtok, és meg is érteném, de tudjátok, hogy kell az izgalom. Tehát itt van az a bizonyos, sokkot okozó rész. Olvassátok, és utáljatok! :D

Emily Cook
Másnap már korán felkeltem, ugyanis rettentő rosszul aludtam. Egész éjjel az járt a fejemben, ami tegnap történt. Miért viselkedett így velem Harry? Miért ijedt meg a fotóstól? 
Úgy döntöttem, hogy utána járok a dolgoknak, mielőtt még belebolondulok ebbe az egészbe. Jade még aludt, mikor kikászálódtam az ágyból, és nem is akartam, hogy felébredjen, ezért magamhoz kaptam pár ruhát, és a fürdőszobában öltöztem fel. 
- Hova mész ilyen korán? – szólított meg anyám, mikor ki akartam lépni az ajtón. 
- De megijesztettél! – fordultam hátra megrémülve. Anyám a kanapén ült, és a reggeli kávéját kortyolgatta. 
- Harry-hez indulsz? – mosolyodott el. 
- Igen. – mosolyogtam rá én is.
- Nagyon kedveled őt, igaz? – kérdezte érdeklődve, és láttam rajta, hogy csak kedvességből kérdezi, nem pedig azért, hogy beleszóljon a dolgaimba. 
- Igen. – ismertem be – És azt hiszem, hogy ő is engem. Legalábbis nagyon úgy néz ki. 
- Igen. – bólintott – Láttalak titeket párszor a parton, vagy csak itt a szállodában. Látszik rajta, hogy imád téged. Nem gondoltam volna, hogy ilyen ember. Sokkal inkább, hogy nagyképű, és beképzelt. 
- Nekem mondod? – nevettem el magam, és ő velem nevetett – Anya! – váltottam témát – Bocs, a múltkoriért. – mondtam megbánó tekintettel, és tényleg nagyon sajnáltam, hogy úgy beszéltem vele. 
- Semmi baj, édesem. – nyugtatott meg.
- Én megyek is. – bólintottam egy nagy, megkönnyebbült sóhajt követően, majd kimentem a lakásból. 
Pár perc múlva már a jól ismert ajtó előtt álltam, és alig vártam, hogy végre bemehessek, és megláthassam azokat a csodaszép zöld szemeket, amik már annyira hiányoztak. Azonban a várt személy helyett egy másik nyitott ajtót. 
- Szia. – köszönt komor arccal, és szinte rám sem nézett. 
- Szia. – válaszoltam furcsán. Neki meg mi a baja? Hol a szokásos Liam, aki minden egyes pillanatban azon van, hogy mondhasson valami kevésbé perverz dolgot. – Jól vagy? 
- Öhm… Persze. – bólogatott, de nem volt valami jó kedvű. 
- Harry még alszik? – néztem be mögötte a lakásba. 
- Emily… - kezdte, és végre rám nézett, de a szemeiben olyat láttam, mint eddig még soha. Félelmet. – Valamit el kell mondanom.
- Liam… - forgattam meg a szemeimet. Most tényleg megint megkezdi? – Most valahogy nincs szükségem a hülyeségeidre. 
- Harry elment. – mondta ki, belevágva a szavamba. 
- Tessék? – nevettem el magam zavartan, de valahol éreztem, hogy nem viccel. 
- Hazament. 
- Nagyon vicces. – félrelöktem az ajtóból, és berohantam a lakásba, egyenesen Harry szobája felé. Nagy hévvel téptem fel az ajtót, és amilyen gyorsan érkeztem, olyan gyorsan le is fékeztem, mikor megláttam az üres szobát. Se ruhák, se cipők, se papírok a földön, se gitár, és se Harry. – Hol…hol van? – kérdeztem akadozva, mikor Liam mögém sétált.
- A repülőn, de az is lehet, hogy már otthon. 
- Ne szórakozz velem. – néztem végre rá, ugyanis eddig az üres ágyat bámultam, és próbáltam hinni a szememnek. 
- Gyere! – karolta át gyengéden a vállamat, és magával húzott a nappaliba. Én szinte élettelenül mentem mellette, és próbáltam magamhoz térni. – Csüccs le! – mutatott a kanapéra, és én véghezvittem, amit kért, majd ő is követett – Engedd meg, hogy elmondjam az egész sztorit. Először is tisztázzuk, hogy én nem olyan vagyok, mint amilyennek megismertél. – mesélte halk, és búgó hangon. Egyáltalán nem úgy beszélt, mint az a Liam, akit én megismertem. – Nem akartam ide jönni, ez az egész egy terv része volt. 
- Terv? Miféle terve? Ellenem? Mit vétettem én nektek? – éreztem, hogy ennyi volt. Nem fogom sokáig bírni. 
- Dehogy ellened. – mosolygott rám, és megfogta a kezemet – Lou és én eléggé aggódtunk Harry miatt, sőt…még mindig aggódunk, ezek után meg főleg. Elment az esze.
- Rátérnél a lényegre? 
- Lou az az ember, aki a legjobban ismeri Harry-t, ezért egyből észrevette, hogy odáig van érted, és totálisan felforgattad az érzelmeit, ami nagyon is jó jel volt. Csakhogy ő az a fajta ember, aki nem vallja be könnyen a dolgokat, még saját magának sem. Ezért elterveztük azt, hogy idejövök, és eljátszom, hogy odáig vagyok érted, meg hogy mennyire tetszel. Harry ettől ki fog akadni, és harcol majd érted, ami ugye így is lett szerencsére. Azt akartuk, hogy rájöjjön, hogy mit veszíthet veled, azt akartuk, hogy fontos legyél neki, és végre ismerje be, hogy ő is boldog lehet. 
- Aztán rájött erre, és hazament? 
- Nem. Nem tud erről az egészről. Azért ment el, mert beijedt attól, hogy megtalálták a paparazzik, és esetleg lefotózzák…
- Velem. – fejeztem be helyette a mondatot, és ekkor végleg eltört a mécses. A sós könnyek csak úgy záporoztak a szemeimből. 
- Annyira sajnálom. – mondta szomorúan Liam – Nem akartunk átvágni téged, de azt hittük, hogy jó vége lesz a dolognak. 
- Semmi baj. – tekertem meg a fejemet – Nem is tudom, hogy mit vártam. Ti világsztárok vagytok, én meg egy senki. 
- Egy senki? – nevette el magát – Én ilyet azért nem mondanék, hiszen hány lány tudna magába bolondítani egyszerre két híres embert is? 
- Kettőt? – néztem rá meglepetten, ő pedig elmosolyodott. 
- Igazából nem volt nehéz eljátszanom, hogy tetszel, ellentétben a seggfej stílusommal. – ismerte be, én pedig rámosolyogtam – Nagy kár, hogy nem én ismertelek meg előbb. Én nem engednélek el, de sajnos tök mindegy, mert te őt szereted. Igazam van? – kérdésére ránéztem, de nem válaszoltam semmit, csupán még jobban sírni kezdtem – Semmi baj. – húzott magához közelebb.
- Hogy tehette ezt velem? – zokogtam – Nem szabadott volna megbíznom benne, egy szavát sem kellett volna elhinnem.
- Hidd el, hogy ő is odavan érted, csak berezelt.
- Vagy csak attól fél, hogy mit gondolnak róla a rajongók. – mondtam morcosan, és kifújtam az orromat a zsebkendőbe, amit Liam a kezembe nyomott. Talán készült arra, hogy el fogom áztatni a nappalit? – Te miért vagy még itt? – jutott eszembe. 
- Miattad. Nem akartam, hogy mástól tudd meg, hogy ez az idióta lelépett. Louis vele ment, próbálta meggyőzni, én pedig majd utánuk megyek, de ha szeretnéd, akkor maradhatok még. 
- Nem fontos, elvégre pár nap múlva mi is megyünk haza. Jobb is lesz, és legalább elfelejtem ezt az egész nyaralást. 
- Ezt sajnálattal hallom. – húzta el a száját, de én nem tudtam mit mondani erre. Ha vele tartanám a kapcsolatot, az olyan lenne, mintha Harry-vel is tartanám. Azt pedig egyáltalán nem akarom. Ezek után nem. 

20 megjegyzés:

  1. Úristen... *0* Ez a rész.. hát tényleg kaptam egy kisebb szívrohamot :D Ezt azért nem vártam volna Harrytől, hogy ilyen kis betoji :'D Megkérdezhetem, hogy mikor jön az új rész? :) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg szerdán és szombaton van új rész ;)

      Törlés
  2. OMG! Nemááár! :( Te most direkt kínzol, ugye? Azért ezt nem gondoltam volna Harry-rôl. Liam pedig sokkal aranyosabb így :) várom a következô részt <3
    Bia xxx (új olvasód) :)

    VálaszTörlés
  3. Miután elolvastam az jutott elsőként az eszembe, hogy: Mia***? :O Ne már! Akkor hogy fognak találkozni, összejönni?
    Liam végre igazi önmaga volt, ennek nagyon örülök :)
    Harry pedig lehetett volna kicsit okosabb ennél xD :D
    De nagyon jó lett! Igaz tényleg ért egy kisebb sokk, de kiváló rész! :D
    ♥♥Várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ;) ne aggódj, lesz még alkalom, hogy minden szál kibontakozzon :)

      Törlés
  4. De reg irtam mar! Nagyon jo lett, es kellet bele ez a kis csavar!;) varom a folytatast*-*

    VálaszTörlés
  5. Mond hogy ez nem igaaaz!!!! Ez nem lehet igaz, nem, nem, nem!!!
    Már várom a következőt, és ajánlom hogy siess vele!!:D

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy visszatért az a Liam, akit mi is ismerünk! :))
    Nem tetszik ez a cselekedet Harry-től, de így még izgalmasabb a történet! *-*
    Várom a kövit, de nagyon!!!

    VálaszTörlés
  7. Ohh egyem a szívét Liamnek :D ♥ örülök, hogy tisztázódott a helyzet Liammel, és hogy tényleg nem egy bunkó pöcsfejnek állítottad be a történet végéig :D
    Dee nekem se tetszik, hogy Harry ilyen kis nyámnyila lett, és beijedt az érzéseitől, remélem nemsokára újra találkozni fognak majd :D
    várom a kövit, siess velee :D ♥♥
    Xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Túlságosan is szeretem Liam-et ahhoz, hogy szemétnek állítsanak be ;)

      Törlés
  8. OMG ! Ez nagyon jo lett ! Alig varom a következő részt ! Remelem minél hamarabb rendbejonnek a dolgok , es Happy lesz minden ! Es Liam vegre kedves :) kis cukiság ♥ Harry meg terjen eszhez vagy enfogom eszhezteríteni :) ! I really Like this storyyy ! ♥♥

    VálaszTörlés
  9. SZENTSZAAAAAAAAR. MI AZ HOGY EGY TERV?! MI VAAAAAAAAN?! Nem ertek semmit.:"D Fantorpikus resz lett,varom a kovit:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ;) Lou tervelte ki azt, hogy Liam segítségével kihozzák Harry-ből a féltékenységet, és rádöbbentik, hogy lehet boldog Emily-vel :)

      Törlés