2014. október 11., szombat

22. fejezet: Hírnév

Sziasztok! Látom eléggé meglepődtetek a legutóbbi rész után. Biztos van, aki nem értette, ezért röviden leírom a lényeget. Lou tudta, hogy Harry olyat érez Emily iránt, amit még egy lány iránt sem érzett. Mivel Harry gyáva, és nem meri bevallani az érzelmeit, illetve fél a rajongók véleményétől, ezért Lou elhívta Liam-et, hogy tegye féltékennyé Harry-t, hogy rájöjjön, szereti Emily-t. Sikerült is a terv, egészen a paparazzi megjelenéséig. Az, hogy őt ki hívta, a mai részben derül ki! ;)
Remélem, hogy annyira nem utáltok, és vártátok a mai részt is. Várom a kommenteket!

Emily Cook
Nem akarom elhinni azt, ami történt. Mégis hogy tehette ezt velem? Miért kellett kihasználnia? Oké, hogy nem volt megbeszélve semmi olyan, hogy bármi komoly lehetne köztünk, de én azt hittem, hogy csak nincs kimondva az egész. Azt hittem, hogy érez irántam valamit, és hogy talán komolyan gondolta mindazt, amit mondott. Miért akart folyton velem lenni? Miért írt nekem szerelmes dalt? Miért tette ezt velem? Hosszú idő után, végre megint éreztem valamit egy pasi iránt, erre tessék. Összetöri a szívemet. Hogy bízzak meg így ezek után bárkiben is? 
- Ez gyors volt, édesem. – mondta anyám, mikor visszaértem a lakásba – Harry még alszik? 
- Nem. – válaszoltam lehajtott fejjel, és rekedt hanggal. 
- Mi történt? – nézett rám ijedten, mikor észrevette, hogy a szemeim kipirosodtak a sírástól. 
- Semmi. – vontam meg a vállamat. 
- Összevesztetek?
- Nem. Nem tudtunk összeveszni, ugyanis lelépett. – mondtam közömbösen.
- Hát majd később találkoztok. 
- Nem hinném, ugyanis már nincs a szigeten. 
- Tessék? 
- Igen. Hogy is mondtad reggel? Imád engem? – tekertem meg a fejemet – Nem hinném, ugyanis szó nélkül itt hagyott, és nem hinném, hogy ezek után találkozni fogok vele. 
- Jaj, édesem! Annyira sajnálom. 
- Én nem. – mondtam határozottan – Örülök, hogy még időben kiderült, hogy tényleg egy nagyképű, mással nem törődő sztárocska. – fejeztem be, és a szobám felé vettem az irányt. Vajon tényleg időben derült ki, hogy milyen? Talán, elvégre nem szerettem bele. De akkor meg miért akar kiszakadni a szívem a helyéről, és miért nem tudom egy pillanatra sem elfeledni a hangját, vagy a csókját? 
- Hol voltál? – zökkentett ki a gondolataimból Jade hangja – Mi…mi a baj? – nézett rám zavartan, mikor felé fordultam – Te sírtál?
- Ja. – vontam vállat, és levágtam magam az ágyra, majd a plafont kezdtem bámulni.
- Mi van? Mondd már! – mászott mellém, és érdeklődve várta a válaszomat. 
- Harry lelépett. – mondtam ki, és éreztem, hogy újra elöntik a könnyek a szemeimet. Próbáltam visszatartani, de nem ment. 
- Mi van? 
- Beijedt a paparazzitól, és attól, hogy esetleg meglátnak vele. Nem akart velem mutatkozni. 
- Basszus… - nézett maga elé – Minden az én hibám. 
- Mi? – néztem rá, ugyanis nem értettem, hogy miért mondja ezt. 
- Miattam jött ide a paparazzi. – ismerte be. 
- Nem értelek. 
- Asszem véletlenül elmondtam a húgomnak, hogy itt vannak. 
- Véletlenül elmondtad neki? – néztem rá idegesen – Jadeeeee! 
- Annyira sajnálom. – nézett rám bocsánatkérően. 
- Semmi baj. Nem a te hibád. 
- Nem? 
- Liam-ék hívták ide a paparazzit. 
- Ezt nem igazán értem. – húzta össze a szemöldökét. 
- Lou és Liam eltervezték, hogy Liam idejön, és rámhajt, hogy Harry harcoljon értem, és rájöjjön, hogy fontos vagyok neki. Aztán mikor úgy gondolták, hogy teljesen belém zúgott, és biztosak voltak abban, hogy felvállal az egész világ előtt, idehívták az újságot, hogy próbára tegyék. Persze ő beijedt, és inkább lelépett szó nélkül. Itthagyott, én hülye pedig totál összetörtem. De nem érdekel, mert amint visszaértünk Londonba, el fogom felejteni ezt a rohadt helyet, és őt is. 
- Annyira sajnálom. 
- Nem kell. – mosolyogtam rá halványan. 
- Milly! – rontott be a szobába a húgom – Téged mutatnak a tévében. 
- Mi van? – Jade és én összenéztünk, majd a nappaliba rohantunk, amilyen gyorsan csak tudtunk. A tévében egy riporter beszélt, és hirtelen szemközt néztem magammal. 

„A fiatal lány, aki csakúgy, mint a One Direction tagjai, Londonban él a családjával. Fotósaink szerint Emily Cook, a tizennyolc éves gimnazista lány, és Harry Styles egy helyen nyaraltak, és együtt töltötték az időt, ám ezt a fiatal sztár megcáfolta egy nyilatkozatban.”

Ezután pedig megláttam őt. Ott volt Harry a képernyőn, és egy mikrofonba beszélt. Úgy tűnt, hogy az utcán kapták el egy rövid interjú erejéig. 

„ – Mondd csak, Harry! – kezdte a riporter – Igaz, hogy ezzel az Emily Cook nevű lánnyal együtt nyaraltál? 
- Nem ismerek ilyen nevű embert. A szigetre pihenni mentem, és volt ott még egy pár ember rajtam kívül. Lehet, hogy adtam neki egy autogrammot, talán közös képet is csináltunk, de nem emlékszek rá. – mosolygott, majd tovább állt.”
- Úgy tűnik, hogy Miss Cook a mi Harry-nk által szeretne hírnevet szerezni, ugyanis a sztár elmondása szerint tényleg nem találkoztak. – fejezte be a riporter.”

A lábaim a földbe gyökereztek, és nem akartam hinni a fülemnek. Mi volt ez az egész? Most még engem fognak beállítani egy pénzéhes, hírnévre vágyó idiótának? Miért teszi ezt velem? Miért jó neki, hogy most az egész világ engem utál, vagy rajtam röhög? 
- Jól vagy? – ölelt át anyám. 
- Jól. – mondtam idegesen, és kirohantam a lakásból. Ott azonban nem akartam elhinni, amit látok. Vakuk villogtak a szemembe, és mikrofonok vették körbe az arcomat.
- Emily! – záporoztak a kérdések – Igaz, hogy Harry Styles-szal akarta magára felhívni a figyelmet? 
- Hagyjanak békén! – mondtam idegesen, és a lift felé vettem az irányt, ami pont akkor ért fel az emeletre. Gyorsan beléptem, és szerencsére még éppen becsukódott az ajtó a riporterek orra előtt. Nem hiszem el! Hogyan találtak meg? Most végig ez lesz? Végig a nyomomban lesznek az újságírók? Remélem, hogy otthon nem találnak rám, mondjuk valamiért úgy érzem, hogy már a házunk előtt várják, hogy otthon legyünk. Vége a normális életemnek! 

33 megjegyzés:

 1. Neeeee!!! Most nagyon haragszok Harry-re!! Mégis hogy tehette ezt?! Egy jó erős ütés a fején biztos észhez térítené:D
  Nagyon jó rész volt és nagyon várom a következőt!! Siess vele, pls!:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ;) igen, Harry azt hiszi, hogy mindent jól csinált ezzel. Pedig nem :(

   Törlés
 2. IMÀDOM!!!!!*-*Remélem hamar hozol kövit!!!!^-^

  VálaszTörlés
 3. Ahhjj én sajnálom Emilyt. Harry miért teszi ezt vele?? De mellesleg csodálatosan írsz. Várom újabb remekműd. Xoxo bius

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Harry azt hiszi, hogy jót tesz :/

   Törlés
 4. Szegény Emily... Annyira sajnálom, ami vele történik, és nagyon nem tetszik Harry viselkedése!!
  Egyébként nagyon jó rész lett és újra izgatottan várom a kövit!!! *-*

  VálaszTörlés
 5. Miért csinálta ezt Harry Emilyvel?? sajnálom Emilyt Harryre pedig most mérges vagyok!! de nagyon szuper rész lett :) várom a kövit!!!!:)

  VálaszTörlés
 6. Azt, hát ez komoly :-o Nem értem Harryt, miért ilyen beszari? :-S Nagyon várom a kövi részt, nagyon izgalmas hogy mi lesz ebből :)
  Xxx

  VálaszTörlés
 7. Juuuuj :/ Szegeny Milly... Harry meg rohadjon meg.... ♥ :D

  VálaszTörlés
 8. Uuuu.nagyon bunko ez a harry millyvel.am nagyon jòl ìrsz

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jo a történet es nagyon imadom ne érts félre de pont a minap néztem egy filmet aminek a tortenete nagyon hasonlit erre:Ddd Gondolom tudod melyik es remelem h hasonlokeppen fog végződni mint az:))) egyebkent nagyon jol irsz csak igy tovabb :* :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolom, hogy melyik az. Igen, hasonlít, de egyáltalán nem úgy fog folytatódni :D

   Törlés
 10. most utálom Harry-t. nagyon. de azért remélem visszajön és happyend lesz :D a rész pedig csodás lett, mint az összes többi :) várom a kövi részt <3
  Bia xx

  VálaszTörlés
 11. Uhhh, most nagyon haragszom Harryre, hogy tehette ezt? Emilyre nem is gondolt? ahh...
  Egyébként szuper rész lett :D
  Kíváncsi vagyok hogy fogja majd Emily elkerülni a paparazzikat :)))
  Várom a kövi részt, siess vele :D xoxo

  VálaszTörlés
 12. Te jó ég, szegény Emily!
  Harry csak védte őt az interjúban, de azok a riporterek már csak ilyenek...
  Fantasztikus a történet! Nem mentem el, mindig elolvasom a részeket, csak nem írok hozzászólást, de ez változni fog, ígérem! :)
  Nagyon várom a következőt! Kellemes hétvégét! :)

  VálaszTörlés
 13. Nagyon jó :) Várom a következő részt. ����

  VálaszTörlés
 14. Szia.
  Ahogy látom másnak is feltűnt ami nekem. Tudom név nélkül lehet dumálni, ill. irtad hogy nem ugy fog folytatodni de ez most kicsit elvette a kedvemet a sztoridtol. Olvastam az eddigi történeteidet és ugy gondolom hogy elég kreativ vagy ahhoz hogy ezt a paparazzis dolgot ne ugy ird meg hogy egy bizonyos film jusson eszünkbe rola.
  És ha már igy belekezdtem lenne 1-2dolog. Jok az iràsaid, nincsenek zavaro helyesirási hibák, szóismétlések. A cselekmény is én ugy gondolom hogy érthető, követhető (erre ellenpélda a mai: akkor most Jade elszolása miatt jelent meg a paparazzi vagy a fiuk hivták?). Emily és Harry szemszögéből az érzések, gondolatok is jol le vannak irva mégis üresnek érzem a szereplőket. Emilyről kb annyit tudunk hogy kiskoru, iskolába jár de egyenlőre éljen a nyár, hogy van 1huga meg egy legjobb barátnője, nem tud uszni és röpizni utálta az 1D-t de szeret olvasni.Előre bocsi ha csak én felejtettem el (szokott ilyen lenni :-/ ) de nem tudjuk hogy mi a kedvenc könyve, ki a kedvenc iroja? Ha az 1D-t nem akkor kit, kiket milyen zenét szeret? Harryről kb annyit tudunk hogy fontos szàmára a hirneve hogy tud uszni hogy az 1Dben játszik. Viszont nekem ilyen alap dolgok hiányoznak: mint Emilynél is, vagy hogy szereti e a focit és/vagy a kosarat. Ha igen ki a kedvenc csapat, játékos? Nyilván szereti a zenét de hogyha nem koncertezik, nem probálnak, hanem csak benyom a kocsiban egy CD-t vagy elinditja youtube-ot akkor mit hallgat? Nem vagyok 1D rajongo, nem ismerem őket, nekem ők csak egy történet szereplői igy számomra azt hiszem fontosabbak az ilyen dolgok, mert akik ismerik őket simán odaképzelik az infot. Gyakran tapasztalom hogy fiatal kiscsajok irnak sokszor meglepően jo(/rossz) sztorikat(és itt most mondjuk max14évesekre gondolok). Nem tudom te milyen idős vagy, mennyire vagy jártas pasizos témában de magambol kiindulva mikor egy pàr (vagy csak szimplán 2ember) ismerkedik feljönnek ilyen témák hiszen ezekből lehet megállapitani mennyire hasonlit/különbözik a 2ember személyisége. És ezek a hiányok a mellékszereplőknél még jobban kijönnek. Pl Louis-rol semmit nem tudok ahogy Jade-ről se sok mindent, a szülők meg csak néha beköszönnek hogy mi is itt vagyunk törödünk a gyerekkel és az érzéseivel. Nyilván mellékszereplők, nincs akkora jelentőségük, ill az ilyen koruak keveset vannak otthon nincsenek 0-24ben a szülőkkel de igy mégis olyan hogy vannak mert kell hogy legyenek de ennyi. Pozitivumként most nem nagyon tudok mit irni, ha a mai rész nem lett volna az első helyen tuti hogy a kreativitás, az eredetiség szerepelt volna. Nincsenek (vagy nem feltűnőek) szoismétlések, helyesirási hibák, az irási stilusodat is szeretem, ami azt hiszem a lényeg hiszen gyakorlással, odafigyelèssel ezek kiküszöbölhetők.
  Tudom ez után a komi után nem én vagyok a legkedvesebb, legpozitivabb olvasod, de hogy érezd hogy nem kötekedni szeretnék probáltam normális stilusban, érthetően, példákkal alátámasztva leirni hogy mire gondolok.
  Kitartást és sok ihletet az iráshoz :-)
  Cynthia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) nem veszem bántásnak, inkább megfogadom a tanácsokat :) tudom, hogy hasonlít a filmre, de nagyon nem olyan lesz a folytatás ;)

   Törlés
 15. Sziaa, te jany nem irtam meg de mostmar muszaly! Egyszeruen olyan fantasztikusan irsz, h nem tudom elmondani!!!!*-* minel hamarabb kerem a reestablishing!!<33 mindegyik torteneted lenyugozott, de ezt egyszeruen minden nap nezem, h mikor rakod ki a reszt, minel hamarabb rakd fel!!! Puszii: Zsófi xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minel hamarabb kerem a reszt* bocsi a telo okoskodott xxx

   Törlés
 16. Aaaaa,Harold... >.< Varom kovit.:)))

  VálaszTörlés