2014. március 29., szombat

9. fejezet: Harry rajongója

Sziasztok! Nagyon sajnálom, hogy ennyi ideig nem volt friss rész, de mint ahogy írtam, nem volt jó a laptopom. :( Ma végre elkészült, ezért tudtam hozni a részt. Remélem, hogy nem haragszik rám senki, és kitartottatok eddig is a blog mellett.
Olvassátok el az új részt, amiből kiderül, hogy Harry mit is tett annak idején. ;)

Harry Styles
Másnap délután elhatároztam, hogy én megyek el Darcy-ért az óvodába, ugyanis megígértem neki, hogy ezek után, minél többször látjuk egymást. Ezt az ígéretet pedig a világ összes pénzéért sem fogom megszegni. Történjen bármi, a lányom úgy fog felnőni, hogy mellette leszek. 
Miután Angie-t felhívtam, megadta az óvoda címét, és elmondta azt is, hogy négyig oda kell érnem. A hangja alapján elég furcsa volt a telefonban. Hogy honnan tudom? Mert nagyon is jól ismerem, és tudom, hogy mikor van valami baja. Most pedig az van, de nagyon remélem, hogy semmi komoly.
Fél négykor szálltam ki az ovi előtt, és a napszemüveggel takarva magamat, besiettem az épületbe. Persze, hogy a legforgalmasabb helyen kell lennie ennek is, és persze, hogy most van itt a legtöbb ember. Jöhettem volna előbb is. Többen súgtak össze mögöttem, és párna még meg is indultak felém, de én nem foglalkoztam velük. Az épület folyosóján szinte futva mentem végig, és úgy kerestem Darcy csoportját. Mikor beléptem a terembe, néma csend lett, és minden szem rám szegeződött. 
- Apuciii! – hallottam meg a vidám, ismerős hangot, és a lányom az apró lábait szaporán szedve futott felém. Mikor odaért, a karjaimba kaptam, és belepusziltam a nyakába, amitől még hangosabb kacagásba kezdett. 
- Szia, hercegnőm! – suttogtam a barna, göndör hajába. 
- Hát eljöttél! – nézett rám csillogó szemekkel. 
- Hiszen megígértem! – kacsintottam rá, és letettem a földre – Mivel nagylány vagy, gondolom, tudod, hogy most mi a teendő, ugye? Anyád elmagyarázta párszor a telefonba, de nem igazán jegyeztem meg. Mit kell hazavinni, és mit kell itt hagyni? 
- Persze, hogy tudom. – bólintott nagy komolysággal, és csípőre tett kézzel elindult. A többi gyerek, és a szüleik még mindig engem bámultak, mikor követtem Darcy-t. Egy kis szekrényhez ment, ahonnan bőszen pakolászni kezdett. Pár ruhát a kezembe nyomott, a többit pedig visszatuszkolta, majd leült, és felemelte a kezeit. Hol rám, hol pedig a kezemben tartott ruhákra nézett. 
- Öhm… - kezdtem bele, ugyanis nem igazán értettem, hogy mit akar. 
- Angie ebben a ruhában hozta. Ami most rajta van, az az itteni ruhája. – súgta a fülembe egy búgó hang – Öltöztesd át abba, ami a kezedben van, ami rajta van, azt meg vigyétek haza. – fejezte be a mellettem álló magas, szőke nő. 
- Ó! – néztem rá meglepetten – Köszönöm! 
- Nincs mit! – mosolygott, és hátradobta a haját, a melleit pedig szinte az arcomba nyomta – Julia vagyok, Ben anyukája.
- Én pedig Harry. – fogtam meg a kezét. 
- Apuciiiii! – szakított minket félbe Darcy, aki most elég mérgesen nézett rám. 
- Bocsánat, szívem. – kaptam észbe, és segítettem neki kibújni a ruháiból, majd belebújni a másikba – Készen vagyunk? Más nincs? 
- Nincs. – pattant fel a székről, amin eddig ült, és megfogta a kezemet, majd húzni kezdett maga után. Nem értettem, hogy miért viselkedik így. 
- Örülök a találkozásnak, Harry. – hallottam meg Julia hangját ismét, majd mikor elhaladtunk mellette, láttam és éreztem, hogy egy darab papírt csúsztat a farzsebembe. 
Darcy szinte futni kezdett a kijárat felé. 
- Valami baj van? – kérdeztem, mikor a gyerekülésbe raktam. 
- Semmi. – válaszolta felhúzott orral. 
- Hercegnőőőő… - mosolyogtam rá, és csiklandozni kezdetem. Egyből elnevette magát, majd mikor szóhoz jutott, mélyen a szemembe nézett. 
- Tetszik neked az a néni? – kérdezte félősen. 
- Milyen néni? – nem értettem, hogy mire céloz. 
- Ben anyukája. 
- Tessék? Dehogy tetszik. – nevettem el magam. Igazság szerint már el is felejtettem, hogy hogyan nézett ki az a nő. – Miért gondolod ezt? 
- Mert láttam, hogy nézett rád. Éppen úgy bámult téged, mint ahogy anya is nézett, mikor mesét olvastál nekem egyik este. 
- Miért? Anya hogyan nézett rám? – kérdeztem mosolyogva. 
- Hát olyan szerelmesen.
- Tényleg?
- Aha. Szerintem még mindig szeret ám téged. – bólogatott hevesen. 
- Gondolod? 
- Én tudom.
- Hát az nagyon jó lenne. – nevettem rá, és megsimogattam a fejét. 
- Akkor nem lesz Ben anyukája a hercegnőd, ugye? 
- Még véletlenül sem. Nekem csak te, és anya vagytok a hercegnőim. Soha senkit nem szerettem még annyira, mint titeket, és soha nem is fogok. 
- Ígéred? 
- Ígérem! – bólintottam magabiztosan. 
- Akkor ugye nem hagyod, hogy Chad elvigyen minket? 
- Elvigyen titeket? – a szemeimet összehúzva pillantottam Darcy-ra, aki kétségbeesetten nézett rám. Miről beszél? Hova akarja őket vinni? 
- Tegnap arról beszéltek, hogy elmegyünk örökre. 
- Hova? 
- Valahova messze, ahol Chad dolgozik majd, és mivel ő lesz az új apukám, mi is vele megyünk. De én nem akarok új apukát, és nem akarok vele menni. Azt akarom, hogy anya és te megint együtt lakjunk, mint nagyon régen. – kezdett pityeregni, engem pedig megrémített vele. 
- Ne sírj, rendben? – hajoltam hozzá közelebb – Nem mentek ti sehova. Megígérem. – néztem a szemébe, ő pedig csak bólintott egy aprót, majd a kis kezeivel letörölte a könnyeit. Becsuktam az ajtaját, és a volán mögé ültem. Remegő kézzel indítottam be az autót, és Angie háza felé vettem az irányt. Magyarázattal tartozik nekem. Nem fogja elvenni tőlem a lányomat, és életem szerelmét egy senkiházi majom. Az egyszer biztos!

Angelina Graham
Tegnap este óta nem is beszéltem Chad-del. Tényleg sokkal elfoglaltabb lett most, hogy megkapta ezt a munkát. Remélem, hogy ez nem fog sokáig tartani. Nem akarom minden egyes napomat egyedül tölteni, miután Ausztráliába költözünk. Ausztrália. Megijeszt a gondolat, hogy el kell költöznöm a megszokott városból, messzire a szeretteimtől. Abbie-nek még csak meg sem említettem a dolgot. Főleg most nem, hogy nyolc hónapos terhes. Nem akarom, hogy felizgassa magát, és esetleg valami baja legyen neki, vagy a kicsinek. Így is elég feszült, mert az orvos szerint nagyon vigyáznia kell magára, nehogy gond legyen. Nem mondta ki konkrétan, de valószínűleg a veszélyeztetett terhes kategóriába is lehetne sorolni. Szerintem ő, és Niall is belehalnának, ha baja esne a babának. 
Azt meg főképp nem tudom, hogy hogyan magyarázom meg Darcy-nak, hogy ezentúl nem találkozik olyan sűrűn Abbie-ékkel, és a kis barátaival. Na meg persze az apjával sem, akivel csak most melegedett újra össze. 
- Megjöttünk, anyuci! – zökkentett ki a gondolataimból a lányom hangja, és pár pillanat múlva már a nyakamban volt. 
- Hogy telt a napod, édesem? – néztem rá, és adtam egy nagy puszit az arcára. 
- Nagyon jól, főleg, hogy apa jött értem. Az összes gyerek tátott szájjal nézte őt. – mesélte nagy beleéléssel, miközben Harry is beljebb lépkedett. 
- Beszélhetünk? – kérdezte végül. 
- Persze. – bólintottam, és letettem a földre Darcy-t – Menj szépen, és pakolj ki a hátizsákodból, rendben? 
- Oké. – bólintott, és el is tűnt a lépcső tetején. 
- Miről van szó? – fordultam a nappali közepén álló Harry felé. Ő csak bámult rám, és már abból tudtam, hogy valami baja van, ahogy rám nézett. – Mi van? 
- Elveszed tőlem. – felelte röviden. 
- Tessék? 
- Elveszed tőlem a lányomat. Pont most, mikor újra együtt lehetek vele.
- Nem értelek. – tekertem meg a fejemet, pedig sejtettem, hogy miről van szó. 
- Darcy azt mondta, hogy a pasid el fog költözni, és ti vele mentek. 
- Ezt honnan szedte? 
- Miért? Nem igaz? 
- De…De az. – hajtottam le a fejemet. Most komolyan szégyellem magam előtte? 
- Nem vihet el titeket. – lépett hozzám közelebb, megfogta két kezével a vállaimat, és szinte könyörögve nézett rám. 
- Miért ne vihetne? Egy család leszünk, ő lesz a férjem. 
- Tényleg hozzá akarsz menni? 
- Miért ne akarnék? Ő életem szerelme, és olyan boldog vagyok, mint még soha. 
- Tényleg? Biztos vagy te abban, hogy még soha nem voltál boldogabb? – nézett rám mosolyogva, amitől elgyengültem. 
- Fejezd ezt be! – hajtottam le a fejemet. 
- Ugyan már. Amióta itt vagyok, többet időt töltesz velem, mint vele, és ez szerintem nem csak miattam van így. Biztos vagyok benne, hogy nem találkoztok sokat, és elhanyagol téged a munkája miatt. Igazam van? Fontosabb neki a meló, mint te. 
- És ezt pont te mondod? – néztem rá vádlón – Te, aki az énekes karrierjét fontosabbnak tartotta, mint a menyasszonyát, és a gyerekét? 
- Most nem rólam van szó, hanem Chad-ről. Nem szereted őt, látom rajtad. – fogta még mindig a kezeimet – Miért mész hozzá? 
- Miért? Mert biztos vagyok benne, hogy ő nem hagy el az esküvőnk napján. Nem fog otthagyni az oltár előtt, ahogy te tetted. – kiáltottam el magam, mire ő csak nyelt egy nagyot, és rögtön elengedett. Mélyen a szemembe nézett, majd sarkon fordult, és szinte kirohant a házból.

22 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett siess gyorsan!! :)

    VálaszTörlés
  2. szia :)
    nagyon jó lett. :))
    most, hogy megjavult a laptopod milyen gyakran fogsz részeket hozni? :))
    puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. próbálok sűrűbben :) ahogy az időm engedi :)

      Törlés
  3. Atya ég!! Nagyon jó lett! Kérlek siess! :)) <3

    VálaszTörlés
  4. te jó Isten, komolyan? o.O ott hagyta az oltár előtt, hogy tehette? egy részem megérti, hogy beijedt, de akkor is...
    Egyébként szupi lett :D már nagyon várom a kövit :D
    Kérlek siess vele :33 ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen :/ a mi Harry-nk eléggé megijedt. :(

      Törlés
  5. Ez komoly!??? 0.0 Pont a napján?? :$
    Ur isten..szegény Angie..:’3
    De én nem akarom, hogy elmenjenek Chad-del....:/ <3
    HARRY-T AKAROOOM!!!!!!! <3 :)) :D
    Nagyon várom mi lesz a folytatásban!! *-*
    Csók
    Nessa
    Xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is Harry-t akarom :D talán úgy is lesz, de nem biztos :/ még nem tudom a végét :D

      Törlés
  6. Komolyan az oltár előtt hagyta? Ne már........ én nem tudom. Ezt most jól megírtam... :D Mindegy, de nagyon jó lett és valamilyen szinten megértem Angie-t, hogy haragszik Harryre, de én az Ő helyében sem mennék hozzá Chad-hez. Az a fickó mindent elront. De Darcy tök aranyos volt, ahogy megkérdezte Hazz-t. Jaj. Várom a következőt. Az utólag vissza kommentelést pedig majd folytatom csak Tz-ket írtunk az elmúlt 2 hét mindennapján. További szép hetet. Ügyes vagy!! :) Skys

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök minden kommentnek :)
      igen, az oltár előtt hagyta ott :( vagyis pontosabban az esküvő napján. már fent az új rész, abból kiderül minden :)

      Törlés
  7. Hűha... alig vartam már a részt és megis érte várni rá. :) Remélem minnél hamarabb hozod a kövit, nagyon várom már! :))) Remélem Angie vissza fog majd menni Harryhez. És olyan kis édes Darcy :)

    VálaszTörlés
  8. Végre elolvastam és csak annyit tudok mondani: WOW!! Na erre nem gondoltam volna. Az esküvő napján? Az oltárnál hagyta? Ez szemétség volt Harry részéről, de Angie részérő még nagyobb őrültség, hogy hozzámegy Chad-hez.
    Nagyon jó volt. és hihetetlenül várom a folytatást. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát Angie csak boldog akar lenni végre, és azt gondolja, hogy Chad boldoggá teszi őt :/ Harry-ben csalódott.

      Törlés
  9. Szia!
    Nem rég találtam rá az oldaladra, de kb. egy hét alatt elolvastam minden sztoridat! Nagyon tetszenek! Ez a rész is nagyon tetszett, imádom Darcy-t! Remélem Harrynek volt valami komoly indoka arra, hogy ott hagyta Angie-t az oltár előtt, mert ez ritka nagy szemétség! Persze, ettől még Hazz-nek szurkolok! Siess a következő résszel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy ennyire tetszik, és hogy egyre többen vagytok :)
      Harry elég nagyot hibázott, de a következő részből kiderül ;) már fent is van.

      Törlés
  10. Mostantol havonta fogsz reszeket hozni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnálom, hogy nincs időm. ha havonta hoznék részeket, akkor sem lenne joga senkinek sem követelőzni. sajnálom, hogy nem ülök egész nap gép előtt. :/

      Törlés
    2. Sajnálom nem akartam bunkó lenni csak nekem most össze jött minden és eléggé dühös vagyok. Imádom ahogy írsz csak így tovább. És még egyszer bocsánat!

      Törlés