2014. június 28., szombat

35. fejezet: Landolás a padlón

Sziasztok! :) Örülök, hogy egyre többen szeretitek meg a történetet, és egyre többen írtok véleményt. Ahogy ígértem, az előző rész egy elég meglepő fejezet felvezetése volt. Nem lett valami hosszú, de szerintem örülni fogtok neki! ;)
Nem is húznám tovább a szót, olvassátok el, és nagyon örülnék a véleményeknek! ;)

Harry Styles
- Sziasztok! – köszöntem bátortalanul a két lánynak, és lopva Angie-re néztem, aki még így izzadtan, és csapzott hajjal is csodálatos volt. Ő sem mert rám nézni, csak maga elé meredve tekerte tovább a biciklijét, de azért motyogott egy köszönés-félét.
- Mehetünk, szívem? – szólalt meg Niall, mikor lenyomott egy puszit Abbie szájára. 
- Persze. – bólintott a lány, és leszállt a bicikliről. 
- Ho…hova mentek? – kérdezte Angie ijedten, és megállt a tekerésben. 
- Most kaptam egy hívást, hogy az anyámnak valami dolga akart, és nem el kell mennünk Nate-ért. – magyarázta Niall, de persze nagyon jól tudtam, hogy nem mond igazat, és szerintem Angie is tudta. 
- Nem mehetnél el érte egyedül? – kérlelte Angie Niall-t – Mégis hogy megyek haza? – fordult a testvéréhez – Iderángattál, és most meg itt hagysz? 
- Sajnálom hugi. – rántotta meg a vállát Abbie, és összeszedte a cuccait – Muszáj elmennünk a gyerekért. 
- Én majd hazaviszlek. – szólaltam meg hirtelen, és minden szem rám szegeződött. 
- Tessék! – mosolygott Abbie, és rám mutatott – Már megoldódott a hazameneteled is. Mi most megyünk. Sziasztok! – köszönt el, és már el is tűnt Niall-el a nyomában. 
- Szia! – mondtam megint pár másodperc múlva, és felültem a biciklire, amin eddig Abbie ült. 
- Szia! – köszönt vissza, de még mindig nem nézett rám. 
- Nem is mondtam az eljegyzési bulin, de örülök, hogy jobban vagy. – mondtam, mire ő rám nézett. 
- Öhm… - kezdte zavartan – Igen. Köszönöm. 
- Mit köszönsz? 
- Úgy tudom, hogy te vigyáztál rám, és te hívtál orvost is. Nem nagyon emlékszek a dolgokra, pontosabban egyáltalán nem emlékszek semmire sem. 
- Ohhh… - mondtam csalódottan. Valahogy gondoltam, hogy nem fog emlékezni arra, hogy azt mondta nekem, hogy szeret. De hát mit is vártam, hiszen nem volt magánál. – Nem kell megköszönnöd, ez természetes. Nem akartam, hogy bajod legyen. Rettentően aggódtam. – ismertem be, és úgy vettem észre, hogy elmosolyodik. 
- Elég rosszul voltam, de már semmi bajom. Rendesen kimerültem. – mondta bólogatva. 
- Igen. Remélem, azóta már rendesen eszel. 
- Igen. – nevette el magát. 
Pár percig csak csendben tekertük a biciklit, de én végig csak Angie-t figyeltem. Ő persze rám sem nézett, biztos voltam benne, hogy direkt kerüli a tekintetemet. 
- Jól itt hagytak minket, mi? – szólaltam meg, hogy megtörjem a kínos csendet.
- Ugyan már! – nevette el magát, és rám nézett – Mintha nem tudtad volna, hogy erre megy ki az egész. 
- Mi? – lepődtem meg a kijelentésén.
- A te kezed is benne volt, ismerd el! – mondta összehúzott szemekkel, de nevetve. 
- Nem, tényleg nem! – emeltem fel a kezeimet védekezve – Éppen úgy meglepődtem, ahogy te is. 
- Honnan tudod, hogy én meglepődtem? – kérdezte ravasz mosollyal. 
- Mert láttam rajtad. – vontam meg a vállamat – Meg nem nagyon akartad, hogy itt maradjunk kettesben. 
- Nem erről van szó. – komorodott el az arca – Csak itt vagyunk megint kettesben, egy olyan helyen, ahol bárki lefényképezhet. Az esküvőm napja, pedig egyre jobban közelít, és nem akarom, hogy összehozzanak minket. 
- Tudom. – mondtam lehajtott fejjel – Tudom, hogy közelít az esküvő. Minden egyes pillanatban csak erre gondolok, és imádkozok, hogy bárcsak megállna az idő olyankor, mikor csak te és én vagyunk. Mondjuk most, vagy mikor vigyáztam rád, és nem akartad, hogy… - haraptam el a mondatot. Nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet lenne-e elmondani a dolgokat. 
- Mit? – nézett rám kíváncsian – Mi nem akartam? 
- Semmi. Lényegtelen. – vontam meg a vállamat. 
- Harry… - szólt rám egy kicsit erőteljesebb hangnemben.
- Nem tök mindegy, Angie. Hozzámész Chad-hez. Olyan mindegy, hogy miket mondtál, mikor nem voltál magadnál. – fejeztem be a mondandómat, és láttam, hogy elgondolkozik a dolgon. Biztos vagyok benne, hogy majd kifúrja az oldalát a kíváncsiság, hogy mi lehet az, amit lázasan mondott. 
- Darcy Anne-el van? – törte meg most ő a csendet pár perc múlva, de szerintem csak a témát akarta terelni. 
- Nem. Mikor Niall beállított hozzám, magával hozta Liam-et, Lou-t és Zayn-t is. Ők vannak a gyerekekkel. 
- A gyerekekkel? Nate is velük van? – nézett rám meglepetten. 
- Igen. Gondolod, hogy Maura-nak bármi fontosabb dolga lenne Nate-nél, ha ő vigyázna rá? – nevettem rá, mire ő is elmosolyodott.
- Tehát átvertek minket. – állapította meg.
- Igen, habár én furcsának tartom. 
- Miért? 
- Abbie miatt? Nem inkább azt akarja, hogy ne legyek a közeletekben? – kérdeztem nevetve.
- A nővérem úgy gondolja, hogy te vagy életem szerelme, és ha veled lehetek csak boldog igazán, akkor áldása rá. – mondta könnyedén, de amint kimondta, kikerekedett szemekkel fordult a másik irányba. Szerintem ezt nem akarta elkotyogni, csak kicsúszott a száján. 
- Ennek örülök. – húztam ki magam.
- Minek? 
- Hogy már mindenki látja, hogy mi ketten összetartozunk. – rántottam meg a vállamat – Már csak neked kellene beismerned. 

Angelina Graham
- Harry… - néztem rá kérlelve. Nem akartam, hogy megint ez legyen a téma, nem akartam veszekedést. 
- Igen? – fordult felém várakozva. 
- Hagyjuk ezt a témát. – mondtam halkan. 
- De miért? – csattant fel, és többen is felénk néztek – Miért hagyjuk? Basszus, Angie. Te is nagyon jól tudod, hogy nem lehetünk boldogok egymás nélkül. Hozzámész Chad-hez, elköltöztök, de szenvedni fogsz. Csak arra fogsz gondolni, hogy milyen lenne, ha mellettem ébrednél reggelente, ha én csókolnálak, vagy ha én érnék hozzá a csupasz bőrödhöz, mikor este bebújsz az ágyba. – suttogta, miközben közelebb hajolt hozzám, és végigsimított a karomon. Természetesen egyből kirázott a hideg, amit gondolom, ő is észrevett, mert szemmel látható volt a libabőr a kezemen. 
- Fejezd be! – sziszegtem felé idegesen, és lepattantam a bicikliről, majd az öltöző felé vettem az irányt. Elegem volt belőle, és nem akartam tovább hallgatni. Minden egyes szavával a lelkembe mart, ugyanis igaza volt. Csak rá tudok gondolni, és rosszul vagyok, ha Chad a közelembe van, vagy ha megcsókol. Harry-t képzelem oda, és őt akarom érezni, de nem tehetem meg Chad-del, hogy elhagyom őt az esküvő előtt. Nem. Én nem olyan vagyok, mint Harry Styles, aki otthagyja az állítólagos szerelmét az oltár előtt. Chad egy biztos pont, míg Harry maga a bizonytalanság. 
- Nem. Nem fejezem be. – hallottam meg a hangját, és abban a pillanatban megéreztem az ujjait a csuklómon. Maga felé rántott, és a falhoz szorított. Ha nem róla lenne szó, akkor megijedtem volna, de tudtam, hogy nem akar bántani. Soha nem bántana. Egyáltalán nem fájt a szorítása, nem is akart szorítani, csak nem akarta, hogy szabaduljak. A szemei könyörgést sugároztak, amitől egy kicsit megenyhültem, és nem próbáltam kiszakítani a karomat az ujjai közül. 
- Mit akarsz, Harry? – suttogtam az arcába. Szerencsére senki nem látott minket, ugyanis az öltözők előtti folyosón álltunk. 
- Téged! – mondta, és elengedte a csuklómat, de az ujjait levezette a derekamra, majd az edzőtrikóm alá nyúlt. Nem ellenkeztem, csak zihálva bámultam az arcába. Harry várakozva nézett rám, majd mikor rájött, hogy nem fogom ellökni magamtól, mosolyogni kezdett, és magához rántott. Hideg, nedves ajkait megéreztem a nyakamon, amitől átjárt a forróság, de mégis libabőrös lettem. Átkaroltam a nyakát, ő pedig egy mozdulattal az ölébe kapott, és belökte mögöttem az ajtót. Időm nem volt körbenézni, de tudtam, hogy az egyik masszázs szobában vagyunk. A szemem csukva volt, miközben egymás ajkait faltuk. Letett a masszázs ágyra, és gyorsan bezárta maga mögött az ajtót, majd szinte egy másodperc alatt, újra a számra tapadt. Megszabadítottuk egymást az izzadt ruhadarabjainktól, és meztelenül állt előttem. 
Láttam, hogy készen áll arra, hogy egymáséi legyünk újra, és én alig vártam, hogy megérezzem magamban. Ő viszont nem siette el, talán nem akarta, hogy megint gyorsan végezzünk. Tudom, hogy hibát fogok elkövetni megint, de jelen pillanatban nem érdekelt. Elvesztettem az eszemet a látványtól, és megrészegített a csókja. Ő még mindig előttem állt, miközben én az ágyon ültem. A magasság pont jó volt, a csípőm az ő csípőjénél volt, mégsem így akarta. Gyengéden hátralökött, és fölém tornyosult. 
- Le fog szakadni az ágy. – mondtam nevetve.
- Nem baj. – rántotta meg a vállát, és abban a pillanatban megtörtént. Összecsuklott a masszázs asztal lába, és a földön landoltunk. Szerintem mind a ketten nevetni akartunk, de talán egyikünk sem mert. Nem akartunk elrontani a pillanatot, így nem is foglalkoztunk azzal, ami történt. Újra csókolózni kezdtünk, ami egyre vadabbá vált. Harry végigcsókolta a testem minden egyes porcikáját, majd kivárva a kellő pillanatot, belém hatolt. A bőröm lángolt, a szívem dübörgött, a vérem forrt. A körmeimet beleeresztettem a hátába, így diktálva az iramot, és így biztosítva arról, hogy mennyire jól érzem magam.

27 megjegyzés:

  1. Úristen!!!!! Fantasztikus lett.:D Gyorsan kövit.:)

    VálaszTörlés
  2. Wiii, dododododo :) oké, most kiörültem magam ;) Angie és Harry <3 megvan a #TeamHarry-s pólóm :33 imádom a részt, de nagyon. végre Angie is beismeri, hogy UTÁLJA Chad-et. Imádlak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg megvan a pólód? :DDDD
      én is imádlak :)

      Törlés
  3. Nagyon jó :D annyira örülök, hogy végre összejöttek :D mégha csak így is :P borzasztó lesz kivárni a kövi részt :S :D Fel vagyok pörögve xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D köszönöm. háááát. össze azért nem jöttek, a következőből kiderül, hogy mi lesz ;)

      Törlés
  4. Basszus. Chad eld egyedul az eletedet Ausztraliaba Angie nem megy sehova azt garantalom. Vagyis remelem. Aaaaaaa istenem ez a resz maga a toke. Mi lesz meg itt huhuu. Mar nagyon varom a kovi reszt, siess draga puszi❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) örülök, hogy tetszik ;) sietek.

      Törlés
  5. Tetszik a történet, de Angie omg iszonyatosan rühellem, hogy ilyen makacs, meg hogy nem szereti Harryt de azért lefekszik vele szóval Angie számomra abszolút negatív szereplő, de imádom Harryt és Darcyt :3 Siess a kövivel :3

    Ölel: Betti <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) háááát. már én is sajnálom, hogy Angie-t ilyennek kell alkotnom, de muszáj :D mert akkor gyorsan vége lenne :D

      Törlés
  6. OMG!!! :D jajjj ez a rèsz nagyszerű lett!!!!!!! mièrt itt hagytad abba ?? :) nagyon várom a folytatást!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) muszáj az izgis résznél abbahagyni ;)

      Törlés
  7. Szia!
    Ohm uj vagyok..
    Nem reg talaltam ra a Blind Lowe II-re!
    Nagyon orulok neki az I. is nagyon tetszett!
    Most talatam ra szinte,de mar beertem a fejezetekkel!
    Nagyon tetszik!
    Fantasztikusan irsz!
    Izgalmas! :)
    De a cseppnyi romantika megis megvan benne! :)
    1 irono veszett el benned! ;)
    Erre a blogra 1 szo van:csodas *-*
    Ezentul,ha lesz idom a fejezetek elolvasasa utan rogton kommentelni fogok,ha nem csak kesobb!
    Bocsi a helyesirasi hibakert! :/
    Puszi♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia :) örülök, hogy itt vagy :) köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik :)

      Törlés
  8. Áááááá, imádoom :D Úristen nem tudok mit mondani, erre teljesen nem számítottam, hogy ennyire "eldurvul" a helyzet :D teljesen megleptél, de örülök, hogy így történt :D
    Nagyon siess a következő résszel, mert nagyon várom mááár :D :D :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) örülök, hogy mindig meg tudlak lepni titeket ;)

      Törlés
  9. Imádtaam!!♥♥ Angie+Harry<3
    Nagyon várom már a kövit, viiii!!!^.^
    Örülés van:D

    VálaszTörlés
  10. Istenem!!! Jujjciii!! Angie és Harry!! Angie és Harry...! Ez az!! Végre!! Imádooooooom :DD
    Meglepett ez az egész, és örülök, hogy Angie nem is ellenkezett... *perverzfej*
    Nagyon siess a kövivel!♥
    Amy x

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó lett :) nagyon tetszik a blogod :)

    VálaszTörlés
  12. annyira jó *_* imádom
    Szerda még annyira messze van nem lehetne előbb?
    (szülinapom lesz holnap nem lehetne egy kívánságom? :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) bocsi, de nem :( azért boldog szülinapot :)

      Törlés
  13. OMG!!!!!!!!!!! Ha lehet minél hamarabb a kövi részt. Egyszerűen tökéletes.

    VálaszTörlés
  14. Szia van egy kis meglepetésem neked:http://dirtylittlefreaksdlf.blogspot.sk/2014/07/az-elso-dijam.html


    Egyébként szupi rész lett :)

    VálaszTörlés