2014. május 7., szerda

20. fejezet: Harold "nőcsábász" Styles

Sziasztok! :) Meghoztam a mai részt, ami egy kicsit rövid lett, és nem is olyan izgalmas, de a következő részt vezeti fel, amit imádni fogtok, és szerintem többen sokkot is kaptok majd, mert elég nagy dolog fog történni. ;)
Na, de nem húzom tovább, olvassatok, és alkossatok véleményt! ;)

Angelina Graham
- Nekem most mennem kell. – jelentettem be gyorsan, és felpattantam Abbie mellől. Tudtam, hogy muszáj egyedül lennem, mert pillanatokon belül el fog kapni a sírás. 
- Hova mész? Most jöttél! – szólt rám Niall, nem értette, mi ez a nagy sietség. 
- Chad ma este ér haza, és szeretném meglepni valamivel. – próbáltam meggyőzően válaszolni, és mosolyogni, de nem nagyon ment. Harry-re rápillantva mégis elöntött az elégedettség, mert láttam, hogy idegesítette, ahogy az esti terveimről beszélek. 
- Nem is mondtad, hogy ma jön haza. – mondta Abbie, és én küldtem felé egy szúrós pillantást. Tudtam, hogy direkt csinálja, mert azt akarja, hogy itt maradjak. 
- Ma derült ki. Rettentően hiányoztunk neki, ezért sietett az ottani ügyekkel, és már ma este velem lesz. 
- Milyen jó, hogy Darcy ma nálam alszik, nem? – szólalt meg Harry is, de a hangja gúnyos volt.
- Ahogy mondod! Legalább kettesben lehetünk…egész éjjel. – válaszoltam a szemébe nézve. A mondatom után megfeszült az arca, és elfehéredtek az ujjai, ahogy ökölbe szorította őket. Most mit van úgy oda? Hiszen ő meg Julia Fiels-szel beszélt meg randit holnap estére. Nehogy már én legyek a rossz, mert a vőlegényemmel akarok találkozni. De akarok egyáltalán? Chad tényleg ma jön haza, mert nagyon hiányzunk már neki. Eddig meg voltam győződve arról, hogy kellemetlen lesz találkozni vele, ugyanis folyton Harry jár a fejemben, de mivel úgy tűnik, hogy ő már nem próbálkozik tovább, és szabad utat ad Chad-nek, ezért még csak gondolni sem fogok rá. – Na, de én elindulok, még be kell ugranom pár helyre, hogy tökéletes legyen az este. – erőltettem egy mosolyt az arcomra, de senki más nem viszonozta, a nővérem is csak lemondóan tekerte meg a fejét. Lenyomtam egy puszit Darcy-nak, így elég közel kerültem Harry-hez is, akinek az ölében ült. Éreztem az illatát, ami megint megrészegített. Ugyan azt a parfümöt használja még mindig, amit évekkel ezelőtt is. A puszi után a lányom magához szorított, így centikre volt az arcom Harry-étől. Csak pislogott rám, miközben én az arcát vizslattam, de az egész nem tartott tovább, mint pár másodperc. Nem akartam még rosszabbul érezni magam miatta, ezért lehámoztam a lányom kezeit a nyakamról. 
- Sziasztok! – intettem a minket vizslató Abbie és Niall felé, majd kimentem a nappaliból, és az ajtó felé vettem az irányt. 


Harry Stlyes
- Menj már utána, te idióta! - Abbie hangja szakított ki a gondolataimból, amik az éppen távozó Angie körül forogtak. 
- Tessék? – néztem rá meglepetten. 
- Menj utána, te szerencsétlen. – vágta az arcomba, majd megjelent egy mosoly az arcán, miközben a fejével a húga után mutatott. Ez most komoly? Pár napja még ki akarta kaparni a szemeimet, most meg azt akarja, hogy menjek Angie után, és beszéljek vele?
- Tényleg? – néztem rá, majd Niall-re meglepetten. 
- Addig fogsz itt ülni, amíg be nem száll a kocsijába, és le nem lép, hogy elmenjen egy fehérneműboltba, ahol valami szexi és dögös cuccot vegyen magának, amitől Chad egyetlen mozdulattal megszabadítja majd? – nézett rám nagy komolyan Abbie, én pedig azonnal leraktam magam mellé az ölemben ülő, és a telefonommal játszadozó Darcy-t, és kirohantam Angie után.
Már éppen be akart szállni a kocsijába, mikor kiléptem az ajtón. 
- Angie! – kiáltottam el magam, mire ő egyből megtorpant, és felém fordult. 
- Nehogy azt mondd, hogy mégsem tudsz ma vigyázni Darcy-ra! – mondta ideges arccal. 
- De, sajnos tudok. – mondtam szomorúan. Nem azért, mert nem akartam a lányommal lenni, hanem mert jobb lett volna, ha otthon van, és bezavar Angie-nek és annak a bájgúnárnak. 
- Akkor mi van? 
- Csak szerettem volna beszélni veled…a múltkoriról. – nyögtem ki nagy nehezen.
- Miféle múltkoriról? – kérdezte közömbösen. 
- A kórházi dologról, amikor Louis rosszkor érkezett meg.
- Lou a legjobbkor érkezett. – mondta, és kinyitotta a kocsiajtót, és be akart szállni, de én közelebb léptem, és becsuktam. 
- Meg akartál csókolni. Tudom. – mosolyogtam rá, de az ő arca meg sem rezzent. Annyira erős lett, máskor már vörös arccal próbálná kerülni a tekintetemet, most meg még csak nem is pislog. 
- Te akartál megcsókolni. – felelte gúnyosan – Nekem eszem ágában sem volt hozzád érni. Undorodom tőled, mégis miért akarnálak megcsókolni? 
- Angie! Láttam, amit láttam. – nevettem el magam, és egyre jobban közelíteni kezdtem. 
- Nem. Te csak ki akartad használni a gyenge pillanatomat. – tekerte meg a fejét. 
- Eszem ágában sem volt. 
- Hát persze. Megtennéd, hogy elengedsz, és engedsz beszállni a kocsimba? 
- Nem, amíg nem válaszolsz őszintén.
- Engedj el! – a szemei szikrákat szórtak, ahogy rám nézett, de engem nem érdekelt, hiszen ezt is imádtam benne. Minden egyes rezdülésétől oda vagyok, és az életemet adnám érte, ha újra szeretne, ha minden nap bámulhatnám, és mellette lehetnék. A szívem ki akar szakadni a helyéről, mikor látom a dühöt, és a gyűlöletet a szemében. Viszont megértem őt, mert ki bocsátana meg annak az embernek, aki elhagyja a lányát, és a menyasszonyát az esküvőjük napján. Az életemre esküszöm, hogy mindent meg fogok tenni azért, hogy újra megbízzon bennem, és belém szeressen. 
- Szeretsz engem. 
- Neked elment az eszed? Mit nem értesz azon, hogy undorodom tőled? 
- Érzel még irántam valamit, és nagyon jól tudom. Nem hazudhatsz magadnak. 
- Miért csinálod ezt? Mi bajod van neked? Olyan jól megvoltunk, és kezdtünk összebarátkozni. Miért kell megint elkezdened játszani Harold ”nőcsábász” Styles-ot? Engem nem kaphatsz meg egy csettintésre, mint a többi kis modellt, akikkel az elmúlt három évben hemperegtél. Sőt…azon sem csodálkoznék, ha az alatt is mást dugtál volna, amíg velem szórakoztál. 
- Hallod te magadat? – néztem rá szörnyülködve. Most tényleg azt hiszi, hogy valaha is megcsaltam? – Eszem ágában sem volt ránézni más nőre, és ez azóta is így van. Te vagy a tökéletes, az egyetlen, a legszebb, a gyerekem anyja, életem szerelme. 
- Igaz. – mondta egy kicsit halkabban. Igaz? Tényleg azt mondta, hogy igaz?
- Tényleg? – mosolyogtam rá félősen. 
- Igen! A gyereked anyja vagyok, de semmi több. Se most, se később, és ezt jegyezd is meg! Chad-hez fogok hozzámenni, mert ő szeret, és nem hagyna el minket. Élvezd ki ezt a pár hetet, mert az esküvő után elköltözünk, és remélem, hogy te és én többet nem látjuk egymást. A lányodat nem vehetem el tőled, de én nem akarlak látni. 
- Miért? Miért nem akarsz látni? Mi változott meg azóta, hogy majdnem megcsókoltuk egymást? – kérdeztem szinte esedezve. 
- Semmi. – válaszolt, és szinte kitépte a kocsi ajtaját, majd beszállt, és lehúzta az ablakot – Darcy-t azért a holnap esti randid előtt hozd még haza. – mondta, és elhajtott. 
Holnap esti randi? Miről beszél? Gondolataimba merülve nagy nehezen rájöttem, hogy a nemrég lezajlott telefonbeszélgetésre gondol. Nincs is itt semmi gond, sőt…ez elég jó jel, hiszen féltékeny. Azért viselkedik így, mert azt hiszi, hogy randim lesz. 
Mosolyogva indultam vissza a házba, és egyre jobban úgy éreztem, hogy ez a kör még nincs lefutva.

12 megjegyzés:

  1. Szia :)
    annyira jó rész lett. :P
    de akkor mégis mit beszélt azzal a nővel, ha nem randit? :O
    puszi♥

    VálaszTörlés
  2. Oh, anyàm! Annyira utálom amikor veszekednek... És szándékosan bántják egymást. Mármint Angie bàntja Harryt :((
    Nagyon kiváncsi vagyok mi ez az esti program mindkettőjüknél. Rem Angie nem fekszik le Chad-vel mert felvágom magam.
    Hozd hamar a kövit!xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. háááááááááát. az az esti program nagyon jó lesz ;)

      Törlés
  3. Uh én már utálom Angiet >< de a történet az jó nem tudom, hogy régebben komiztam e már de most megteszem :-) várom a kövit :-)

    Ölel: Betti<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) és köszönöm a véleményt is ;) várlak máskor is :)

      Törlés
  4. Ohh, én is azt hittem hogy randizni fog menni, de akkor lehet hogy ez a másik Julia? :D
    Nagyon megsajnáltam Harryt, mert azért Angie kissé lekezelően bánt vele.. :/
    de egyébként nagyon tetszett és várom a köviii részt :DD xoxo ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) ♥
      és holnap kiderül minden :) már nem fogod annyira sajnálni Harry-t sem ;)

      Törlés
  5. Nagyon jó lett ez a rèsz is...kíváncsian várom a folytatást :))

    VálaszTörlés