2014. augusztus 4., hétfő

Új történet: Summer Love


Sziasztok! :) El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök annak, hogy ilyen sok visszajelzést kaptam a Blind Love II.-re. Rettentően szerettem írni ezt a történetet, és ez a kedvencem, de mindig kell a változás.
Először is szeretném elmondani, hogy nincs más blogom, az összes történetet ezen az oldalon prezentálom, így ezek után is ide gyertek, ha szeretnétek találkozni velem. ;)
Másodszor pedig meghoztam a következő történethez illő sablont az oldalra, és már a rövid leírását is elolvashatjátok, illetve írtam pár szereplőről is. A címe Summer Love lesz, és természetesen Harry lesz a főszereplő. Ehhez hasonlót még nem írtam, ugyanis az eddigi főhősnőim mind 20 év felettiek voltak, de a mostani még csak középiskolás. Többet nem is árulok el, szerintem még a héten hozom a prológus, és csak reménykedni tudok benne, hogy tetszik majd nektek, és továbbra is velem tartotok.

5 megjegyzés:

  1. Sziaa! :)
    Nekem is kedvencem volt a Blind Love II. és egy nagyon nagy élmény volt olvasni. :D
    Örülök, hogy egy újabb történettel lepsz meg minket és biztos hogy veled tartok ebben az "utazásban" is :D
    Már kíváncsian várom, hogy mivel fogsz meglepni minket!! ;)) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm a sok támogatást :) örülök, hogy ezután is itt leszel :) remélem, hogy nem okozok csalódást :)

      Törlés
  2. Szia:) a legnagyobb névnapi ajándékom az új blog.:) es a szép epilogus.

    VálaszTörlés
  3. Imádtam az előzőt is,a Blind Lowe II . Nem volt időm kommentelni,de ezentúl az új blogodhoz megpróbálok mindig.bocsi,hogy edig nem tettem :/ de az új blog biztos nagyon csodás lesz,mint az eddigiek is:)) várom nagyon már *--* szebbé tetted ezekkel a névnapom,köszönöm :) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen :) annyira kedves vagy :) örülök, hogy ennyire tetszik, és boldog névnapot :)

      Törlés