2014. október 15., szerda

23. fejezet: Nyilatkozat

Sziasztok! Nem fűzök hozzá semmit sem, tegnap olvashattátok a véleményemet, és azt is, hogy ebben a részben is van egy hasonló jelenet, mint a filmben volt. A kommenteket nagyon várom, legyen akár jó, akár rossz, hálás vagyok mindenért!

Emily Cook
- Haza kell mennünk! – jelentettem be, mikor nagy neheze vissza tudtam menni a lakásunkba. Úgy tűnt, hogy a riporterek feladták, de szerintem csak azért, mert elveszítették a nyomomat. 
- Mindenképpen! – bólintott apám – Holnap reggel indulunk. 
- Sajnálom, hogy miattam haza kell mennünk. – mondtam bűnbánóan. 
- Kicsim, ez nem a te hibád. – mosolygott rám apám. Tudom, hogy legszívesebben a fejemhez vágná, hogy ő megmondta, hogy rossz vége lesz, de örültem, amiért nem vetette a szememre. 
- Köszönöm, apa. – néztem rá hálásan – Én most lefekszek. 
- Rendben. – mondta anyám, én pedig egy hosszú, forró fürdő után a szobámba vonultam. 
Már az ágyban feküdtem, mikor megszólalt a telefonom. A kijelzőn ismeretlen szám villogott, amit általában nem szoktam felvenni, most azonban gondolkodás nélkül szóltam bele. 
- Tessék! – vártam a választ, de semmi – Tessék! Halló? – kezdtem ideges lenni, ugyanis hallottam, hogy valaki ott van a másik oldalon, mégsem szól bele, hanem letette a telefont. Alig egy perc múlva ismét csörögni kezdett, és fénysebességgel vettem fel. – Igen? Te vagy az? – bukott ki belőlem a kérdés – Harry? – mondtam ki a nevet, és egy pillanattal később megszakadt a vonal. Ő volt az, biztos, hogy Harry volt a vonal másik végén. Csendben feküdtem az ágyamban, természetesen aludni nem tudtam, hanem azt vártam, hogy mikor szólal meg újra a mobilom. Nem is kellett sokat várni, hiszen újra meghallottam a csengőhangomat. – Ne hívogass! Hagyj békén, és felejts el! 
- Öhm… Szia. – hallottam meg a vonal másik feléről. 
- Liam? – kérdeztem meghökkenve – Az előbb is te hívtál? 
- Nem. Miért? 
- Mert már kétszer szólt a telefonom, de mikor felvettem, nem szólt bele senki, csak hallgatott. Gondolod, hogy ő volt? 
- Biztos vagyok benne. – mondta meggyőzően. 
- Miért hívogat? – kérdeztem szomorúan – Miért nem hagy békén? 
- Mert hiányzol neki. 
- Hát persze… - nevettem gúnyosan.
- Hidd el, hogy így van. 
- Mindegy, hagyjuk. Miért hívtál? 
- Nincs kedved átjönni? 
- Tessék? – lepődtem meg. 
- Csak szeretnélek egy kicsit felvidítani. – magyarázta – És nekem is hiányzol. Nagyon unalmasak nélküled a napok ezen a szigeten. 
- Liam, nagyon édes vagy, de te is csak rá emlékeztetsz. Most pedig nem igazán menne ez a dolog. 
- Nem beszélünk róla, csak jól érezzük magunkat. Megmutatom neked, hogy milyen az igazi Liam. – hallottam a hangján, hogy mosolyog. 
- Nem hiszem, hogy ez jó ötlet. – védekeztem – Nagyon kedves tőled ez az egész, de te az egyik legjobb barátja vagy, és pont ezért, nem hinném, hogy el tudod velem felejtetni őt. 
- Jóóóó. Megértelek. – a hangja szomorú volt – Tehát akkor nem találkozunk? 
- Nem, sajnálom. – mondtam, és tényleg sajnáltam a dolgot. 
- Rendben. – egyezett bele – És még valami. Láttam a riportot, és hidd el, hogy nem úgy gondolta. Szerintem, azt hiszi, hogy ezzel csak téged véd meg. 
- Inkább tönkretesz vele. – mondtam kicsit flegmán – De hagyjuk. Elfelejtem az egészet, és ez csak egy rossz álom lesz. Örülök, hogy megismertelek, Liam. – mondtam mosolyogva, majd mielőtt még beleszólhatott volna a telefonba, letettem azt. 
Liam olyan aranyos, egyáltalán nem az az ember, akinek mutatta magát. Lehet, hogy őt kellett volna megismernem előbb? Ő vajon megcsinálta volna velem ezt? Megalázott volna így? Valószínűleg nem, hiszen még most is szeretett volna találkozni velem, és nem célzott arra, hogy bújjunk el a paparazzik elől. Harry-n mindig is látszott, hogy mennyire rettegett arról, hogy esetleg meglát minket valaki, és kiderül, hogy mi van köztünk. Akkor nem vettem komolyan a jeleket, de most már bánom. Bánom azt, hogy utána mentem megköszönni, hogy megmentette a húgomat, és bánom azt, hogy olyan erőszakosan meg akartam ismerni. 
Behunytam a szememet, de amint álomba merültem volna, hangos beszédre riadtam fel, és kimentem a nappaliba. Az apám az ajtóban állt, ahol pár erőszakos riporter akart bejutni a lakásba. Ez most komoly? Ezeknek semmi sem szent?
- Mégis mi ez az egész? – kérdeztem idegesen, mire minden szem rám szegeződött. 
- Emily! – kiáltotta el magát az egyik férfi – Kérlek, nyilatkozz erről a Harry Styles-os ügyről. 
- Nyilatkozzak? – kezdett eldurranni az agyam – Rendben. – odaálltam apám elé, és kitéptem a mikrofont a férfi kezéből – Maguk azt kérdezik, hogy ismerem-e Harry Styles-t, igaz? 
Hát elmondom az igazat. Láttam egyszer őt a szigeten a haverjaival, és ennyi, de soha életemben nem beszéltem vele, még csak a közelében sem voltam. Attól, hogy egy helyen szálltunk meg, az nem jelenti azt, hogy valaha is beszéltem vele, és bele se szerettem, ahogy azt önök gondolják. Eszem ágában sem lenne egy híres ember barátnője lenni, és nem hinném, hogy neki pont egy átlagos lány kéne. Örülnék neki, ha békén hagynák a családomat, és leszállnának rólam, mert bármennyire is úgy próbálják beállítani, nem vágyunk a hírnévre.  – mondtam gyűlölettel a hangomban, majd visszadobtam a mikrofont a pasinak, és bevágtam előttük az ajtót.
- Minden rendben? – lépett közelebb anyám, én pedig csak szó nélkül átöleltem. 
- Haza akarok menni. – mondtam sírva.
- Megyünk. – simította meg a hátamat, és magához szorított. 


Harry Styles
Már legalább húszadszorra néztem végig a riportot, amit Emily-vel készítettek. Azt mondta, hogy nem ismer, és nem is akar megismerni. Minden egyes szavával döfött egyet a szívembe, de megérdemeltem. A paparazzik miattam szálltak rá, én meg még hülyét is csináltam belőle.
- Gratulálok! – hallottam meg Louis hangját a hátam mögött, ezért gyorsan lecsuktam a laptopot.
- Tessék? – fordultam felé.
- Az egész világnak gyűlöli őt, miattad. 
- Nem akartam, hogy szenvedjen, vagy hogy bántsák. 
- Nem bántották volna, ha tudják, hogy neked fontos. – ült le mellém, és csalódottan nézett rám – Most bántják, mert azt hiszik, hogy belőled akar megélni. Most tetted tönkre. 
- Lou…
- Ne! Ne akarj engem meggyőzni, mert úgysem tudsz. Csalódtam benned, Harry. Azt hittem, hogy észhez térsz végre. Ez a csaj totál beléd esett, és te is belé. Semmi nem állt volna az utatokba, de te elbasztad.
- Liam is az utamba állt. – mormogtam.
- Ugyan már! – nevetett fel gúnyosan – Liam azért jött oda, hogy féltékennyé tegyen téged, és végre felfogd, hogy mit jelent szerelmesnek lenni. 
- Mi van? – nem értettem, hogy mit beszél. 
- Liam nem akarta elvenni tőled, sokkal inkább azt akarta, hogy észhez térj, és harcolj a boldogságodért. Harcolj a lányért, és ismerd végre el, hogy te is lehetsz boldog, te idióta. – fejezte be, és kirontott a szobából. Nem nagyon láttam még ilyennek őt, tudtam, hogy most nagyon pipa rám, és csalódott bennem. Most viszont már annyira mindegy az egész. Emily majd túléli ezt a dolgot, úgyis pár nap után elavul ez az egész, és senki nem fog rá emlékezni. Jobb lesz neki, és nekem is, ha külön leszünk. Hogy miért? Mert ha a rajongók megtudnák, hogy fontos nekem, nem hagynák békén. Tudom, hogy most nevetni fognak rajta, és bántani fogják, de ez nem fog örökké tartani, és úgyis tisztázta magát ezzel a riporttal. Biztos sokan lesznek, akik nem hisznek neki, de majd ők is elfelejtik, amint jön valami új pletyka.

29 megjegyzés:

  1. Nemááár :( Harry miért ilyen balfasz? (Már bocsánat) Nem is férfi, hisz annak több töke van, mint ennek :D Várom nagyon a kövit, és csak én voltam az, akinek nem jutott eszébe erről film? O.o

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jo resz lett. !!:D szerintem e foglkozz senki velemenyevel egyaltalan nem hasonlit a filmre!:D nagyon ugyesen irsz par buta velmeny miatt ne hagyd abba.:))<3

    VálaszTörlés
  3. Hát ez hülye(Harry).Remélem hamar észhez tér és rendbe hozza a dolgokat. :)))♥

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól írsz. Én a helyedben nem foglalkoznék azokkal, akik egy filmhez hasonlítják... Ha belegondolunk, majdnem minden blog minimum egy részére lehet mondani egy filmes hasonlatot, nyilván az én blogomban is van ilyen... Én várom a folytatást, és új rajongód lettem :)

    VálaszTörlés
  5. tudom megint rég komiztam, de most meg beteg vagyok :| azonban úgy gondoltam hogy most muszáj írnom...csak annyit tudok hozzá fűzni ehhez az egész filmes dologhoz, hogy tegyél rá magasról hogy ki mit gondol...istenem van egy jelenet ami hasonlít egy filméhez..basszus akkor rinyáljon valaki ha full-ban egy egész filmet írsz le...mint például pontosan ugyan arról szólna az egész történeted mint a Randiztam Egy sztárral...de nem arról szól mivel teljesen más a cselekmény...könyörgöm a 17. törimet írom és lefogadom azt, hogy nálam is van olyan fejezet ahol valami hasonlít valamihez pl. filmhez, könyvhöz, videóklipphez...mégsem hagyom az írást és még csak meg sem fordult a fejembe...az én fejemhez ennél már sokkal durvább dolgokat is vágtak a fejemhez a kedves olvasóim mégis még mindig írok :D
    szóval én csak annyit tudok tanácsolni neked, hogy ha szeretsz írni és élvezettel csinálod akkor nem adod fel és írsz amíg jól esik ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm a szavaidat, mindig olyan jól esnek :) remélem, már jobban vagy :) és tényleg köszönöm :)

      Törlés
  6. Ajjj, hülye-hülye-hülye és hülye Harry!! Szegény Emily:( most nagyon érik egy hatalmas ütés a göndör fejének!!!
    Nagyon tetszett és már várom a folytatást!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát szerintem egy páran megpofoznátok őt :D sőt, még én is :DDDD

      Törlés
  7. 1. Fogalmam sincs milyen filmre hasonlít, de nem is nagyon izgat, ha hasonlítana valamire. Te magad írod, te találod ki, te teremted meg a csodát. IMÁDOM AZ ÖSSZES ÍRÁSODAT!! :D Légy büszke, hogy ennyi embernek örömet okozol velük :) Magadért, és azokért folytasd az írást, akik szeretik és napról napra várják az újabb bejegyzést :) ♥♥♥

    2. Fantasztikus rész lett! :D Harry jó hülye xD Szegényem, otthon sír Emily után + fordítva.
    Nagyon várom a következőt :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon köszönöm :) örülök, hogy ennyien szeretitek az írásaimat :)
      és köszönöm a dicséretet is :)

      Törlés
  8. Ahh Harry komolyan, nem lehet ennyire nehéz felfogású -.- azért remélem hogy tisztázódnak a dolgok köztük és lesz nagy happyend:D de azt is remélem hogy az még jó sokára lesz, és írsz még nekünk jóóóó sok, ehhez hasonlóan fantasztikus részt:) imádlak, sose hagyd abba! <3 K*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) hát még nem tudom, hogy mi lesz a vége, még csak most kezdődik majd az izgalom, szerintem egy darabig még tartani fog ez a sztori. de majd kiderül, hogy mennyi ihletem lesz :D

      Törlés
  9. Egyetértek az előttem szólókkal, Harry tényleg nagyon idióta!! Remélem tisztázódnak a dolgok körülöttük és a végén újra boldogság uralkodik felettük! :))
    A rész szuper lett és nagyon várom a folytatást!!! <3

    VálaszTörlés
  10. Harry, Harry...mit tesz szegény Emilyvel...
    Fantasztikus lett, ahogy minden amit írtál eddig (beleértve a többi történetet is)! :)
    Nagyon kíváncsi vagyok mit hozol még nekünk...
    Alig várom a következő részt! :)
    Addig is sok kitartást, energiát a napjaidhoz, és ihletet! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó lett. Harry egy kicsit felidegelt, de így a jó. Alig vártam már, h legyen benne valami fordulat is és amúgy nekem egészen addig nem jutott eszembe a film ameddig nem említették. Nagyon jó csak így tovább. Egyik kedvenc blogom. Mikor lesz kövi? :) <3 Enci.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) ennek örülök ;) szerdán és szombaton van rész :)

      Törlés
  12. Nagyon jo lett <3 Kerlek ne hagyd abba az irast!!!!!!!!!!! :D :)

    VálaszTörlés
  13. istenem Harry egy idióta... de egy kicsit úgy érzem, hogy megérdemelte azt hogy Emily így nyilatkozott.. :)
    nagyon szuper történet és igen aláírom, hogy egy kép momentum hasonlít az egyik filmhez, DE egyáltalán NEM ugyanaz, konkrétan az egész történet más mint az a film, szóval.. akinek nem tetszik amit csinálsz az tehet egy szívességet.....
    szóval csajszi ne is törődj az ilyenekkel :))
    és megint szuper részt hoztál össze, várom már hogy milyen következményeknek néznek elébe, siess a kövivel :DD ♥ xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) nagyon édes vagy :) örülök, hogy vannak ilyen olvasóím :)

      Törlés
  14. Fantasztikus lett!! (: Gyorsan folytatást!^^

    VálaszTörlés