2014. március 6., csütörtök

7. fejezet: Címlapon

Sziasztok! Szomorúan látom, hogy alig kapok már visszajelzést a történettel kapcsolatban. Talán ennyire unalmas? Vagy mi a probléma? Kérlek, írjátok le, és talán tudok változtatni! :(

Harry Styles
Másnap reggel elég korán felébredtem, pedig ez tényleg nagy szó ahhoz képest, hogy az elmúlt pár évben, szinte végigaludtam minden napot. De ez már megváltozott, hiszen akkor nem volt semmi dolgom, de most itt van a munka, a banda, ami újra összeáll, és elsősorban a családom. Jobban mondva az, ami maradt belőle.
Miután elkészültem, beültem a kocsiba, és a stúdióba hajtottam, ahol ma találkoznom kell a bandával. Jó lesz őket újra látni, mégis rettentően félek. Három éve nem találkoztam velük, és még csak nem is kerestem őket. Sőt, azt sem hagytam, hogy ők megtaláljanak. Egyedül Niall-el tartottam a kapcsolatot, de vele is csak azért, hogy tudjam, mi van Darcy-val és Angie-vel.
A stúdióba érve felmentem a lifttel az adott emeletre, és egy kis habozás után, beléptem az ajtón. 
- Sziasztok! – mondtam kissé talán hangosan. Minden egyes szem rám szegeződött, és néma csend lett, ugyanis csak most vették észre, hogy beléptem. Lehajtottam a fejemet, és csak úgy néztem fel az emberekre, akik egy hosszú asztal mellett ültek. 
- Szia! Már vártunk! – állt fel Niall mosollyal az arcán. 
Szerintem nagyon jól tudta, hogy szégyellem magam, és rettentő zavarban vagyok. Elég félősen indultam meg feléjük, és először Liam-hez léptem oda, ugyanis ő volt a legközelebb. A kezemet nyújtottam felé, de ő helyette megölelt. Beismerem, rendesen meglepett a tette, de valahol jól is esett. Ugyan így tett Zayn is, majd mikor Louis-hoz léptem, ő rám sem nézett. Sejtettem, hogy ez lesz, és egyáltalán nem haragszok rá ezért. Fel voltam arra készülve, hogy így fognak fogadni. Az is nagy csoda, hogy Liam és Zayn szóba állnak velem, persze Lou más. Hiszen a legjobb barátom, jobban mondva az volt. Hónapokig keresett, miután elköltöztem, de én nem akartam senkivel sem beszélni, és senkit sem akartam látni. Tudom, hogy ez mennyire szarul eshetett neki, hiszen mi ketten szinte jobban ismertük egymást, mint saját magunkat.
Eléggé elszomorított a dolog, hogy semmibe vesz. Legalább állna fel a székéből, és ordítson, vagy vágjon pofán, üsse ki a fogaimat, csak nézzen rám. Még az sem fája annyira, mint ez. 
- Lou? – szóltam hozzá, de még inkább elfordította a fejét. Csalódottam ültem le Niall mellé, pont Louis-val szembe, miután Simon-t is köszöntöttem. Ő az X-Factor óta mellettünk állt, és ő szerette volna újra összehozni a bandát is. Nem beszélve arról, hogy engem ő maga beszélt rá az újrakezdésre. Megkeresett, és elég hosszan elbeszélgettünk. Jobban mondva órákon keresztül oktatott, és ordítozott velem, hogy térjek már észhez, és ne dobjam el az életemet ilyen fiatalon. Simon beszél rá arra is, hogy harcoljak a lányomért, és Angie-ért is, mert ennek a történetnek nem lehet így vége, nem nőhet fel a lányom úgy, hogy ne legyen az élete része. Miatta jöttem rá arra, hogy ha nem akarom, hogy Darcy örök életében utáljon, és ne akarjon engem látni akkor, ha már felnőtt lesz. Ott akarok lenni mellette, segíteni, tanácsokat adni neki, és vigyázni rá. Éppen úgy, ahogy az anyjára is. 
- Örülök, hogy mind itt vagytok! – kezdte Simon a beszédet, majd szinte levegővétel nélkül elmondta, hogy mit tervez a jövőre nézve, és miféle újat akar kihozni a bandából. 


Angelina Graham
- Jó reggelt! – hallottam meg a nővérem hangját az előtértből. 
- A nappaliban vagyunk. – kiáltottam vissza neki. Darcy-val éppen a szőnyegen ültünk, és a babáival játszottunk, miközben a kedvenc meséjét, a Csipkerózsikát kellett nézni. – Felcsaptál újságosnak? – kérdeztem meglepődve, ugyanis több tucat újsággal egyensúlyozott felénk.
- Mindjárt nem leszel ilyen vicces kedvedben. – nézett rám felhúzott szemöldökkel, és ledobta az összes újságot a kanapéra. Darcy egyből megrohamozta őket, és pár másodperc múlva ugrálva és nevetve szorongatta magához őket. Nem értettem, hogy minek örül ennyire, majd mikor megláttam az újságok címlapját, egyből rájöttem.
- Mi a… - csak ennyi jött ki belőlem. 
- Mégis mit gondoltál? – nézett rám Abbie – Elmész egy romantikus, családi kiruccanásra Disneyland-be a gyerekeddel, és az apjával. Bocs...a gyerekeddel, és a világsztár apjával. Azt hitted, hogy nem lesznek tele másnap az újságok azzal, hogy együtt romantikáztatok? 
- Nem romantikáztunk, oké? – forgattam idegesen a lapokat. Mindegyikben a címlapon voltunk, és nem tudom, hogy miért, de tényleg úgy néztünk ki, mint egy nagy, boldog család. 
- Akkor mi ez a nagy ölelkezés? – mutatott egy egyik képre. 
- Összevesztünk, és… 
- És így békültetek ki? – vágott a szavamba. 
- Nagyon vicces. – néztem rá gúnyosan – Összevesztünk, és Darcy eltűnt. – mondtam már halkan, és lehajtott fejjel. 
- Eltűnt? – nézett rám hitetlenkedve – Hogy érted, hogy eltűnt? 
- Nem vettük észre, és elszökött a hercegnőkhöz. 
- Nem vettétek észre? Hogy nem lehet észrevenni, hogy eltűnik a gyereketek? 
- Jól van már! – kiáltottam el magam – Felhúztam magam, és elborult az agyam. 
- Hát persze, hiszen ezt csak ő tudja kihozni belőled. – bólogatott okoskodva Abbie.
- Ez nem igaz. 
- Ugyan már. – intett le – És akkor hogy jött ez az ölelkezés? 
- Mikor megtaláltuk Darcy-t, Harry felkapta az ölébe, és hát átölelt engem is. Igazából Darcy húzott oda. 
- Aha. – bólogatott, de láttam, hogy nem hiszi el.
- Anyuciiiii. – nézett rám Darcy csillogó szemekkel, miközben a felsőmet rángatta – Benne vagyunk az újságban. 
- Tudom, édesem. – mosolyogtam rá. 
- Elolvasod nekem, hogy mit írnak? 
- Öhm…majd talán később, rendben? – néztem rá zavartan. Igazából elolvastam volna neki most bármit, de ezeket a cikkeket nem. Az összesben arról volt szó, hogy újra egy pár vagyunk, és hogy Harry azért jött vissza, hogy egyesítse a családot, meg hasonlók. Elöntött a düh, pedig igazából sejtettem, hogy előbb-utóbb ez lesz. 
- Jobb lesz, ha felhívod Chad-et. – vette kicsit halkabbra Abbie, ugyanis észrevette ő is, hogy Darcy minden egyes szavunkat figyeli. 
- Miért? – néztem rá értetlenül. 
- Miééééért? Mondjuk azért, mert a menyasszonya ölelkezik az összes mai újság címlapján a volt pasijával.
- Ugyan már! Harry tudja, hogy őt szeretem, és hogy milyenek a paparazzik. 
- Harry? – nézett rám nevetve. 
- Mi van vele? – néztem rá zavartan. 
- Azt mondtad, hogy Harry tudja, hogy őt szereted. 
- Dehogy mondtam azt. Chad-et mondtam. – feleltem, és éreztem, hogy kipirul az arcom. 
- De igen is, hogy azt mondtad. – nézett rám komolyan. 
- Nem. – tagadtam tovább. 
- De igen! – szólalt meg Darcy mellettem, mire én rákaptam a tekintetemet. Boldogan mosolygott rám, még mindig az újságokat szorongatva. – Tényleg szereted apát? 
- Öhm…Menj szépen játszani, oké? – hajoltam le hozzá, és megsimogattam barna, göndör fürtjeit. Ő bólintott egyet, majd visszaült a szőnyegre, és babázni kezdett, de láttam rajta, hogy fél szemmel és fél füllel még mindig ránk figyelt.
- Még mindig őt szereted? – kérdezte halkan Abbie. 
- Mi van? Elment az eszed? Nem szeretem őt. 
- Akkor miért mondtad az ő nevét? 
- Mit tudom én? Mert róla volt szó, és ideges vagyok, meg még itt vannak ezek a hülye újságok is. – hadartam mindent, ami eszembe jutott. 
- Oké. – emelte fel a kezeit védekezve – Ha te hiszel magadnak, akkor én is. 
- Hát hidd csak el! – bólogattam neki magabiztosan. Vagyis próbáltam magabiztos lenni, mert rettentően összezavartak a dolgok. Soha nem akartam, hogy újra kezdődjön az a dolog, hogy minden nap magammal kelljen szembenéznem az újságok címlapján. Mikor évekkel ezelőtt hivatalosan is összejöttünk, rengeteg támadást kaptam, és szinte az összes újság címlapján én voltam. Aztán szép lassan mindenki elfogadta, hogy Harry és én egy pár vagyunk, még a terhességemnek is örültek. Aztán bekövetkezett egy olyan dolog, amit soha nem hittem volna. Harry lett az egész világ első számú közellensége, mikor elhagyott minket. A rajongók 99%-a mellettem állt, és engem támogatott. Azóta persze évek teltek el, és lecsengett már ez a dolog. Az utcán persze felismernek, és fényképezkedni akarnak velem, és Darcy-val is, de már ez sem fordult elő olyan sűrűn. Most viszont nagyon jól tudom, hogy ez meg fog változni megint. Harry visszatért, a One Direction vissza fog térni, és a régi, zavaros életem is vissza fog térni.

31 megjegyzés:

  1. Szerintem egyáltalán nem unalmas a történet személy szerint én imádom. Ez most értelmes volt? Na mindegy. Én nagyon várom a következő részt. És a többi történeted is fantasztikus volt.
    Ölel Skys :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még hozzá tenném, hogy nincs igazán időm komentelni, mert általában
      ha öt órám van hazaugrok leteszem a cuccom gyorsan elolvasom a részeket és rohanok énekkara,vagy röplabdára, matekra, kémiára, rajzra....stb. De ha az felvidítana akkor szólj és visszamenőleg komizok mindegyik részhez.
      Erőt küld neked: Skys

      Törlés
    2. köszönöm a véleményedet :) nem fontos, hogy visszamenőleg írj, de örülnék, ha a jövőben leírnád majd a véleményedet :)

      Törlés
  2. Szerintem sem unalmas :) Nehogy azért változtass, ne adj' isten hagyd abba az írást, mert nem írnak annyian! Nagyon jó rész volt ez is :)

    VálaszTörlés
  3. Ne változtass semmin! :) eszméletlen jó, ne is mondj ilyeneket, hogy unalmas !!! én sokkban vagyok még mindig :) alig bírom a napokat kivárni az új részig. <3

    VálaszTörlés
  4. Még hogy unalmas??? :D Na ne nevettes.. :) Annyira jól írsz, hogy beleélem magam az egész történetbe. :) A fejembe minden szoba el van rendezve :D a szereplők is szépek..:D úgy, hogy nem mondhatod, hogy unalmas!!! :))
    Várom már, hogy mik lesznek még itttt..:D :)
    Csók xoxo
    Nessa <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) örülök, hogy mindig itt vagy :) <3

      Törlés
  5. Tudtam én, hogy Angie még mindig Harryt szereti, ahogy Darcy is tudja, és biztos vagyok benne, hogy ő fogja őket újra összehozni. xDD
    Nagyon sajnálom, hogy Louis annyira hatagszik Harryre... ájjjhhh nagyon kiváncsi vagyok már, hogy miért ment el annak idején?
    Nagyon jó volt, rettenetesen várom a folytatást! xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hamarosan kiderül, hogy Harry mit tett. kiváncsi vagyok, mit szóltok majd hozzá :O

      Törlés
  6. Nekem nagyon tetszik :DDD
    sztem csak lehet sokan voltak elfoglaltak az utóbbi napokban és azért nem kaptál annyi komit :)

    VálaszTörlés
  7. Neeeehogy abba hagyd! Én bele halnék ! ;( Olyan kis cukii Darcy ő benne jött vissza Holly ! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) igen, próbáltam hasonlónak alkotni ;)

      Törlés
  8. Bocsi de eddig nem tudtam komizni!Még hogy unalmas a történet?????ELLENKEZŐLEG!!!!!Nagyon izgalmas és imádom!!!!!Nehogy változtass rajta!!!!!Minden nap azon izgulok hogy mi lesz a folytatás!!!!!!A barátnőmmel rendszeresen olvassuk a blogot!!!!!!Mindegyik történetedért oda vagyunk de főleg ezért!!!!!Nagyon tehetséges vagy!!!!!Úgy tudod leírni a történetet hogy teljesen átérezzük az érzelmeket!!!!Ezért ne változtass!!!!
    Nagyon jó rész lett!!!!Hamar a kövit!!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. agyon örülök a szavaidnak, köszönöm :) erőt adnak :) és bocs a késés miatt :/

      Törlés
  9. Miaz hogy nem kapsz visszajelzest? ne nevettes mar:D en majdnem minden reszhez irok kommentet:) es ez a blog egyaltalan nem unalmas! Nagyon sok baratnom olvassa! Lehet nem kommentelnek de az nem azt jelenti hogy unalmas es abbahagyd:) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is arra gondoltam, hogy senki sem ír :) csak egyre kevesebben :( de örülök neki, hogy olvasod, és a barátnőidnek is :) és köszönöm a hozzászólásaidat :)

      Törlés
  10. én is nagyon imádom a sztorit, szóval ne hagyd abba! :) <3

    VálaszTörlés
  11. Ne h abba hagyd!!!!!! (: Úgy tökéletes ahogy van!! (: ♡ És már ugy várom, h mi lesz velük^^

    VálaszTörlés
  12. Én is nagyon imádom a történetedet és eddig minden fanficed ,minden részét elolvastam és ez a jövőben is így marad:)semmi esetre hagyd abba!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) nem fogom, csak sajnos kevés az időm :( de igyekezni fogok :)

      Törlés
  13. Én mindig olvasom a történeteidet :) Kommentelni nem szeretek mert általába mindig suliba olvasom el gyorsan telóról a részeket. De mindig itt vagyok mindegyik frissnél és nagyon tetszik a történeted :))

    VálaszTörlés
  14. Szia! :)
    Először is én is bocsánatot akarok kérni amiért ehhez az új történethez még nem is kommenteltem. Pedig mindig olvasom, és komolyan mindig alig bírom kivárni míg felteszed az új részt! Fantasztikusan írsz, hidd el! Mind imádjuk az írásaid!! És kérlek tényleg ne hagyd abba! Egyáltalán nem unalmas a sztori, sőt!
    Annyira ügyesen kitaláltad az egészet, nagyon tehetséges vagy! :) Alig várom már a következő szuper részt! :) És ígérem megpróbálok ezek után én is rendszeresebben kommentelni. Eddig is írtam volna, csak általában telóról olvasom én is, mikor hazaérek suliból és arról sajnos nem tudok írni. De mostantól tényleg igyekezni fogok, hogy a lehető legtöbb részhez írjak, mivel én is nagyon jól tudom hogy mennyit jelent néhány kedves, biztató szó.
    Szóval további sok sikert az íráshoz. :)
    Puszi, Dzseni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. semmi gond, köszönöm, hogy írtál most :) és örülök, hogy szereted az írásaimat :)

      Törlés
  15. Mikor lesz uj resz?? Ugye nem hagytad abba?!

    VálaszTörlés
  16. Röpke 2 nap alatt sikerült elérnem idáig az elejétől. Nagyon megtetszett és még aludni is alig birtam. Nehogy abba hadd, nagyon tehetséges vagy :)

    VálaszTörlés