2014. január 20., hétfő

Epilógus

Hát sziasztok! Elérkezett a búcsú ideje, de persze csak ettől a történettől, ugyanis itt van a lezáró rész, vagyis az epilógus. Szerintem elég jó lett, remélem, hogy mindenkinek tetszik majd. Nagyon várom a véleményeket! ;)
A következő sztoriról annyit, hogy számomra a legkedvesebb történet lett, sok drámával, szerelemmel, és érzelemmel. Más miatt is különleges, de semmi többet nem akarok elárulni róla. Már végeztem a megírásával, a héten pedig szerintem még elkezdhettek ti is megismerkedni vele! ;)
De most jöjjön a jelenlegi történet lezárása! ;)

Az eső úgy szakadt, mintha dézsából öntötték volna. A sofőr alig látott ki a volán mögül, és a forgalom is megállt. Kezdtem pánikba esni, mikor már tíz perce álltunk egy helyben. 
Elővettem a telefonomat, és tárcsázni kezdtem. Ki van kapcsolva. Gondolom már a gépen ül, és ott nem lehet telefont használni. Most mégis mit tegyek? Már elmúlt fél nyolc.
Ez az! Itt kell lennie valahol. Őrülten kotorászni kezdtem a táskámban, aztán végre az ujjaim közé került a kis papírgalacsin. Eleanor Calder. Jobbnak láttam, ha üzenetet írok neki, mert a rengeteg autó őrült dudálásba kezdett, és úgysem hallottam volna semmit sem. 

„Elindultam, de nem fogok odaérni. Mondd meg neki, hogy szeretem, és várok rá. – Caroline”

Elküldtem az üzenetet, és csak reménykedtem benne, hogy Eleanor megkapja, és elmondhatja Harry-nek, hogy mit üzentem neki. 
Egy darabig az ablakon csordogáló esőcseppeket nézegettem, de aztán kiszakított a nagy ürességből a rádió hangja. A bemondó hangosan harsogta az időt. Nyolc óra. Ránéztem a telefonomra, de semmi. Sem hívás, sem üzenet. Hát ennyi volt. Ő elment, én meg itt maradtam. 
- Öhm…uram… - szóltam a taxishoz, akiben felismertem azt a köpcös férfit, aki egyszer már hazavitt engem – Mennyi lesz? Itt kiszállok. 
- Ilyen időben? – nézett rám csodálkozva – Nemsokára odaérünk a reptérre.
- Már mindegy. – tekertem meg a fejemet. 
Kifizettem a fuvart a férfinak, aztán nem foglalkozva a zuhogó esővel, kiszálltam a kocsiból, és elindultam visszafelé a járdán.
Már minden egyes részem vizes volt, a szemfesték lefojt az arcomon, de nem igazán érdekelt a dolog. Szerencsére nem volt hideg, közben még a nap is előbújt, így egy kicsit sem fáztam. 
Pár perc gyaloglás után azon vettem magam észre, hogy egy parkban sétálok. Abban a parkban, ahol Harry az első randinkat szervezte…ami persze akkor nem is számított igazi randinak. Leültem az egyik padra, továbbra sem foglalkozva az esővel. Már olyan mindegy volt. A galambokat figyeltem, amik a villanyoszlopok tetején ültek, felfújt tollakkal, és folyton rázták magukat az eső miatt. A lábam alatt az apróbb kavicsok szinte úsztak a víz tetején, annyi eső leesett már. Lassan egy órája ültem, és bámultam magam elé. Az eső is elcsendesedett egy kicsit. Kicsavartam a hajamból a vizet, és megtörölgettem az arcomat, igaz az esővíz elég jól lemosta a lefojt szemfestékemet. 
- Szóval szeretsz engem! – szólalt meg egy hang egy kicsit távolabb. Azt hittem, hogy csak képzelődök, de mikor a hang irányába néztem, megláttam őt. Ott állt hatalmas mosollyal az arcán, csurom vizesen. A testére rátapadt a fehér pólója, a göndör fürtjei egy kissé lelapultak.
- Mit keresel itt? – kérdeztem akadozva.
- A kérdés az, hogy te mit keresel itt. Nem inkább mellettem kellene ülnöd a repülőn?
- Azt hittem, hogy elmentél.
- Carrie. Ez egy magángép. Akkor megy, mikor mi mondjuk. – nézett rám okító pillantással.
- Honnan tudtad, hogy itt leszek? 
- Voltam nálatok, aztán apád mondta, hogy taxival indultál. Akkor elmentem a taxitársasághoz, ahol nagy nehezen megmondták, hogy melyik sofőr volt a házatoknál, aztán a pasi kitett ott, ahol te is kiszálltál. Én pedig valahogy úgy éreztem, hogy itt leszel. 
- De miért nem hívtál? 
- Szerinted nem hívtalak? – húzta fel a szemöldökét. Elővettem a telefonomat, ami eddig a zsebemben volt. Se kép, se hang nem volt rajta.
- Egy kicsit elázott. – mutattam felé a készüléket, miközben angyalian mosolyogtam. 
- Nem baj. Így úgyis romantikusabb, nem? A lényeg, hogy megvagy. – mosolygott továbbra is.
- És akkor most mi lesz?
- Hazamegyünk, átöltözöl, összecsomagolsz rendesen, persze, csak ha még velem akarsz jönni.
- Persze. És a repülő… - kezdtem, de közbeszakított.
- Carrie! Most folytatjuk a faggatózást, vagy megcsókolhatlak végre? – kérdezte szinte könyörögve. Én elmosolyogtam magam, majd felpattantam a padról, és szinte a nyakába ugrottam, úgy csókoltam meg. Mindig álmodoztam arról, hogy egyszer majd én is csókolózok az esőben, mint a nagy, romantikus filmekben. Az álmom valóra vált, de én nem valami színésszel csókolózhattam, hanem egy híres énekessel, aki mellesleg életem szerelme is. 

12 megjegyzés:

  1. Azta, nagyon szuper rész lett, imádtam! :)) annyira aranyosak voltak...ahw :D már nagyon várom a következő történeted, remélem mihamarabb hozod :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen :) még ma éjjel át lesz alakítva az oldal az új történethez ;)

      Törlés
  2. rettentően szégyenlem magam, hogy az utóbbi pár fejezethez nem írtam, de egyszerűen már lassan a saját blogomra sem lesz időm :/ de amint tudok ígérem mindig jövök.
    őszintén megmondva én szomorú vagyok, hogy vége lett ennek a töridnek is ugyanis nagyon a szívemhez nőtt...de szerintem az új történeteddel is ugyan ezt a hatást fogod nálam elérni :) gondolom az is Harry is lesz :P én tuti olvasni fogom és komizni is fogok amikor az időm engedi :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. semmi gond, örülök, hogy itt vagy :) hamarosan jön az új történet, és szerintem az is tetszeni fog. nekem a kedvencem :D

      Törlés
  3. Ez nagyon jó volt! Annyira örülök, hogy a végére minden rendbe jött. Tökéletes befejezés. Imádtam a történetet.
    Már nagyon várom a következőt. Én itt leszek, és azt is olvasni fogom. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    áhhh annyira romantikus befejezés lett. :DDD♥
    már nagyon várom a kövi történetedet, remélem, hogy majd hamar hozod. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
  5. IMÁDTAM..Eszméletlenül szuper volt és a következő történeted is tutti hogy SZUPER lesz...:333 Már alig várom hogy olvashassam!!!!! :)) :$
    Ölel Nessa <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen :) hamarosan jön az új történet is ;)

      Törlés
  6. Sziaa:) egyszerűen szuper volt!! Imádtam. Már nagyon várom a következő történeted!! Remélem, hogy hamar hozni fogod!! :) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) lehet, hogy már holnap jön a prológus ;)

      Törlés