2014. január 21., kedd

Prológus

Sziasztok! Mint látjátok, az oldal ismét átalakult, méghozzá a legújabb sztorihoz. A címe Blind Love lett, majd rájöttök, hogy miért! ;) A prológust már ma meg is hoztam, remélem felkelti az érdeklődéseteket!
Már többször mondtam, hogy ez a történet különleges lesz. Hát most már elmondhatom, hogy azért, mert ez a történet több ember szemszögéből íródott, köztük Harry-éből is. Már a prológusban is az ő gondolataiba pillanthattok bele. Nem húzom az időt, olvassátok el, és véleményezzétek!
Annyit még hozzátennék, hogy nem naponta jönnek a részek, mert akkor túl gyorsan vége lenne. Talán két naponta! ;)

- Messze van ez a kórház? 
- Niall, ez nem kórház, hanem otthon. – javítottam ki szőke barátomat, miközben a kocsimban ültünk, és a szokásos zsúfolt kocsisorokra koncentráltam. 
- Minek is megyünk oda? – harapott bele a hamburgerébe, amit pár perce vett egy kisebb étteremben, és amiért kénytelen voltam megállni a forgalom kellős közepén. 
- Ez egy gyerekotthon. – tekertem meg a fejemet – Van ott egy kislány, aki gyógyíthatatlan beteg.
- Ó! – fejezte be a rágást – Hozzá megyünk? 
- Igen. Anyám egyik ismerősének a lánya, és nagyon szeret minket. Szerintem megtehetünk ennyit, nem? – néztem rá kérdőn, és láttam rajta, hogy elgondolkozott. 
- De. Persze. A többiek miért nem jöttek? 
- Az orvosai szerint nem lenne jó, ha mind az öten egyszerre támadnánk le, azt majd legközelebb.
- És miért pont engem hoztál?
- Mert te vagy a kedvence, nagyokos. – forgattam meg a szemeimet. Azt hittem, hogy én vagyok a szórakozott, de sokszor meg tud lepni Niall együgyűsége is. 
- Végre, valakinek én vagyok a kedvence. – húzta ki magát büszkén, amin csak nevetni tudtam – Most mi van? 
- Semmi, Nialler, semmi. – mosolyogtam tovább, és befordultam egy csendes kis utcába. Már a kanyar után látszódott a hatalmas épület – Az lesz az. – mutattam előre.
- Azta…mint valami kastély. – ámuldozott, mikor megálltunk a hatalmas, fehér, kovácsoltvas kapu előtt, és kiszálltunk a kocsiból. Beléptünk az udvarba, ahol a nap meleg sugarai alatt rengeteg gyerek játszott. Annyira boldognak tűntek, pedig mindegyik azért van itt, mert súlyos beteg. Megláttunk egy felénk sétáló, mosolygó ápolónőt.
- Jó napot! – köszöntünk neki, és kezet ráztunk.
- Segíthetek? – kérdezte tovább mosolyogva. 
- Igen. Holly Becker-t keressük. – bólintottam, és felvettem a napszemüvegemet, mert nem nagyon akartam, hogy felismerjenek. Annak a kislánynak nem hiányzik, hogy róla cikkezzenek holnap a lapok.
- Öhm…Lássuk csak. Holly-nak a hátsó udvarban kell lennie, arra. – mutatott az épület melletti kis kavicsos út irányába - Egy fiatal, barna hajú lánnyal lesz minden bizonnyal. 
- Remek! Köszönjük! – mondtam, majd miután elment, Niall felé fordultam – Te várj meg itt, oké? Legyél neki meglepetés. 
- Oké. 
- És ne kószálj el. – fordultam vissza, és rámutattam az ujjammal.
- Jól van, na! – mondta szinte sértődötten. 
Elindultam hát a kavicsos úton, a már említett hátsó udvar felé. Komolyan, ha nem tudnám, hogy mi ez a hely, egészen kellemes lenne. Hatalmas fák, zöld fű, mindenfelé virágok, padok, és azta…egy jó nő. A szemem megakadt az egyetlen emberen, akit a hátsó udvaron találtam. A barna hajú, vékony lány egy padon ült, gitárral a kezében, és énekelt.
Közelebb mentem hozzá, de nem vett észre. Akkor hallottam csak meg, hogy a mi egyik dalunkat énekli, mikor mellé léptem. Napszemüveg volt rajta, de így is láttam, hogy mennyire szép arca van. Mikor már majdnem közvetlen mellette álltam, hirtelen abbahagyta az éneklést, és akkor esett le, hogy teljesen elkápráztatott a hangja, és az egész lénye. A fehér ruhában úgy nézett ki, mintha most pottyant volna le az égből. 

14 megjegyzés:

  1. nekem tetszik :D imádom az ilyen árvaházas sztorikat szóval én tuti olvasni fogom :) biztos, hogy megint egy fantasztikus történetet láthatunk majd :D
    kár h nem naponta jönnek a friss részek :/ de nekem még a kétnapontai részek is jók xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :)
      hát szerettem volna naponta hozni a részeket, de akkor túl gyorsan vége lenne :D

      Törlés
  2. AAA!!!imádom:DD a barna hajú csaj a holly ugye???(vagy cask én vagyok ilyen hülye hogy ez így nem esett le??:D) már várom a köviiiiiiiit,kiváncsi vagyok rá

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi. :) nem, nem Holly a barna hajú lány. Holly csak 10 éves :) de az első rész után minden tisztább lesz :)

      Törlés
  3. Van ott egy kislány, aki gyógyíthatatlan beteg.......Hollynak a hátsó udvarban kell lennie, arra...........Egy fiatal, barna hajú lánnyal lesz minden bizonnyal.....Na akkor most nagyon remélem hogy nem a GYÓGYÍTHATATLAN kislány lesz Harry barátnője MAJD mert akkor szomorú lesz a vége...De ez még csak az eleje :))))) Nagyon Tetszik :$
    Várom az első részt <3
    Ölel:Nessa® xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem :) Holly tényleg egy kislány, és csak 10 éves. a barna hajú lány valaki más ;)

      Törlés
  4. Én már most nagyon szeretem. xDD Nagyon jó volt! Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  5. Tök jó lett. Már nagyon várom a következőt!! :)
    Ui.: Az a barna hajú lány, aki énekelt a padon, az lelsz Harry barátnője?
    Skys :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) hamarosan minden kiderül ;) lesz egy-két bonyodalom, már rögtön az elején :D

      Törlés
  6. Lécci ma hozz részt ^_^

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik már most ez a történeted is :D én is biztosan olvasni fogom.. :D sajnálom, hogy nem naponta lesznek részek, de így is megéri várni rá :)) nagyon várom a folytatást, siess vele :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) és örülök, hogy már most tetszik ;)

      Törlés