2014. február 24., hétfő

2. fejezet: Ki az a Chad?

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik nektek a második évad, így megpróbálok belehúzni, és kétnaponta hozni a részeket! ;) Remélem, hogy sikerülni is fog, mindent megteszek, hogy minél többet tudjak írni. Eddig 11 fejezet van készen, és mivel ha két naponta hozok részt, akkor ez egy pár hétig kitart, közben pedig tudom tovább írni.
Bocsi, hogy ezt a rész ilyen későn hoztam, de szerdán már a megszokott reggeli órákban jön majd! ;)
Na nem is húzom az időt, olvassátok a következő fejezetet, és utáljatok! ;)

Harry Stlyes
- Egy éve együtt vannak? – kérdeztem elfúló hangon az anyámat. 
- Sajnálom, el akartam mondani, de…
- Semmi baj, anya! – mosolyogtam rá, és levettem a szememet az életem szerelmét ölelgető pasasról. Anyám nem tehet róla, nem fogom rajta kitölteni a dühömet. Nem akarta elmondani, mert nem akart megbántani, teljesen megértem. Meg amúgy is, már semmi közöm nincsen Angie szerelmi életéhez, nem mehetek oda, és üthetem ki ezt a Chad-et, pedig legszívesebben ezt tenném. – Legalább boldoggá teszi? 
- Eddig úgy láttam. – vonta meg a vállát – Senkije sem volt utánad, aztán egy évvel ezelőtt jött Chad, és végre újra boldognak láttam. 
- Az jó. – bólintottam, majd ismét rájuk néztem, pont akkor, mikor elindultak a nappali felé. Angie rám nézett, de egyből elkapta a tekintetét.
- Szia, szépségem! – szólalt meg a barna hajú férfi, és a hangjától felállt a szőr a hátamon. Attól pedig, hogy az én lányomat ölelgette, még jobban kiakadtam. – Boldog születésnapot!
- Chaaaad! – ölelte át Darcy a kis kezeivel a nyakát. Tehát már nem csak a nőm kell neki, hanem a gyerekem is? Fasza…
- Ne csinálj hülyeséget, oké? – fogta meg anyám a kezemet, mikor elindultam – Ő nem vett el tőled senkit sem. 
- Tudom. – bólintottam, majd elindultam feléjük – Üdv! Harry Styles. – nyújtottam a kezemet a férfi felé, aki meglepődve nézett rám. 
- Chad Adams. – mutatkozott be – Biztosan te vagy…
- Az apukáááám! – kiáltott közbe Darcy, én pedig lehajoltam érte, és felvettem. Kis kezeivel most az én nyakamban csüngött, és eszemben sem volt elengedni, hogy megint ez a senkiházi ölelgesse.
- Igen! – bólintottam büszkén – Én vagyok az apja. – mondtam, hangsúlyozva minden egyes szót, hogy tisztában legyen vele, ki vagyok én. 
- Tudom. – bólintott a férfi, és mosolygott. Ránéztem Angie-re, aki zavartan figyelt minket, és úgy ölelte a mellette álló férfit. 
- Képzeld anyuci, apuci itt fog velünk aludni. – szólalt meg hirtelen Darcy. 
- Hercegnő, sajnos nem aludhatok itt veled. – tekertem meg a fejemet. 
- De miért? 
- Mert én már nem itt lakok.
- De régen mindig anya mellett feküdtél, én meg köztetek. Most is lehetne. 
- Anya mellett már más fekszik. – mondtam kissé gúnyosan, és Angie-re pillantottam, aki rám kapta a szemét, és zavartan nézett.
- Chad majd hazamegy. – mondta tovább a kislányom, és a szavaitól egyre feszültebb lett a társalgás, de én rettentően örültem minden egyes szavának. 
- Ez nem így megy, édesem. – szólalt meg Angie is, és Darcy-ra mosolygott. 
- Akkor apa aludhat velem is. – bólogatott nagy komolysággal – Majd kidobom az állatkáimat az ágyból, és akkor odafér.
- Holnap találkozunk, rendben? 
- Megígéred? – nézett rám szomorúan – Ugye nem mész el megint olyan messzire?
- Nem megyek sehova. Holnap elviszlek egy szuper helyre. Csak te meg én, oké? – kacsintottam rá. 
- Akkor legalább te olvasd nekem ma esti mesét? – nézett rám reménykedve, és pedig Angie felé pillantottam kérdőn. Ő bólintott egyet, majd én is Darcy-nak, aki ettől még jobban magához szorított.
- Most menj, és játssz tovább a barátaiddal, rendben? – tettem le a földre, és már el is futott. Angie, és a pasija szó nélkül mentek a kislány után, faképnél hagyva engem. 
- Erről akartam szólni, mikor megérkeztél. – lépett mellém Niall, és bocsánatkérően nézett felém. 
- Nem gáz. Elvégre ki vagyok én, hogy beleszóljak az életébe? 
- Kínos volt, mi? 
- Nekem nem. Inkább nekik, mert Darcy végig azt ecsetelte, hogy milyen jó lenne, ha itt aludnék az anyjával. – mosolyogtam rá – Imádom ezt a kiscsajt. 
- Ő is téged. – bólintott szőke barátom. 
- Tudom. Ezzel a Chad-del hogy áll? Szereti őt? 
- Nem tudom. De ne aggódj, tesó, Darcy a te kislányod, neki te vagy az igazi férfi. 
- Azt tudom… - néztem rá – Nem Darcy-ra céloztam. 
- Oh…Angie? Boldog vele, legalábbis szerintem az. Chad rendes pasi, a tenyerén hordozza őt, és mindent megtesz érte.
- Hmmm…Mindent, amit nekem kellett volna, igaz? 
- Ezt…én nem ezt mondtam. – felelte zavartan. 
- Tudom. – veregettem meg a vállát – Semmi gond. Ezt én mondtam magamnak. Rám fér egy ital. Este beugrunk valahova? 
- Persze, szívesen. 
- Szuper! – bólintottam vidáman, mintha nem nyomná a lelkemet ez a sok dolog. De végülis mit vártam? Angie-nek igaza van. Tényleg abban reménykedtem, hogy ha visszajövök, akkor majd a nyakamba fog ugrani, és boldogan fogunk élni örökkön-örökké? Én nem vagyok normális. De látom rajta, hogy nem közömbös irántam. Talán csak egy kis lökés kell neki, és rájön, hogy még érez irántam, és egy nap talán meg is bocsát nekem.
- Jól vagy, kincsem? – Niall hangja szakított ki a gondolataimból. Felé pillantottam, és láttam, hogy Abbie-t öleli magához. 
- Azon kívül, hogy tízpercenként járok pisilni, egész jól. – nevetett rá, majd rám pillantott. 
- Még nem is gratuláltam neked. – mondtam hirtelen, csak hogy megtörjem a kínos pillanatot – Niall már elújságolta, hogy gyereketek lesz, mikor a bandával újra találkoztunk. 
- Köszi. – bólintott, majd próbált egy kedves mosolyt küldeni felém. 
- Fiú, vagy lány. 
- Fiú. – válaszolta Abbie, de már rám sem nézett. Te jó ég, ha ő ennyire utál, akkor nem akarom tudni, hogy Angie milyen mértékű haragot érez irántam. 
- Bocsi. – szólalt meg Niall, és a csörgő telefonjával a kezében odébb állt, így egyedül maradtam Abbie-vel. 
- Miért jöttél ide? – bukott ki belőle a kérdés, és már fele annyira sem próbált kedves lenni, mint mikor itt volt Niall.
- A 1D újra összeáll, te is tudod. – néztem rá meglepetten.
- Nem a városba, hanem ide, ebbe a házba.
- A lányomnak szülinapja van, és már nagyon hiányzott. 
- Eddig nem hiányzott? Az elmúlt három évben háromszor voltál nála. 
- Tudom, és rettentően bánom, hogy kihagytam ezeket az éveket. De mindent pótolni szeretnék, és jóvá fogom tenni. 
- Jó. Ez a legkevesebb. De a húgomat hagyd békén, rendben? Látom, hogy hogyan nézel rá, de ő gyűlöl téged, és ezen nem fog változtatni semmi sem, értetted? Boldog Chad-del, és szeretném, ha az is maradna. Nincs szüksége arra, hogy megint összetörd a szívét. 
- Nem tenném meg…
- Nem? – vágott a szavamba – Egyszer már megtetted.
- Minden oké? – érkezett vissza Niall, és aggódva nézett ránk. 
- Persze. – bólintott Abbie – Megyek, és iszok valamit. 
- Rendben. Ne izgasd fel magad, oké? Tudod, hogy nem tesz jót. – mondta neki Niall, és megcsókolta. Mennyit változott ő is. Ugyan olyan bolondos, de mégis igazi felelősségteljes férfi lett. Nagyon jó apa lesz, olyan, amilyen én soha nem voltam. 
- Minden oké? – kérdezte meg újra, mikor Abbie elment. 
- Persze, csak félti tőlem Angie-t. 
- Mostanában még idegesebb lesz mindenért. Tegnap majdnem leharapta a fejemet, mert meg mertem kérdezni, hogy megeszi-e maradék csirkét. Aztán utána sírni kezdett, mert nem akart kiabálni velem. – mesélte nevetve. 
- Semmi baj, tudom, hogy milyen egy terhes nő. – bólintottam, majd mind a ketten a tömeg felé fordultunk, ugyanis valaki hangosan kocogtatni kezdett egy poharat, hogy magára vonja a figyelmet. 
- Most, hogy minden barátunk itt van a teljes családjával, szeretnék egy kis figyelmet kérni! – szólalt meg Chad. Angie mellette állt, és értetlenül nézett rá. – Egy éve ismertem meg azt a nőt, aki olyan boldoggá tesz, hogy érte még a csillagokat is lehoznám az égről. Soha nem gondoltam, hogy létezik egy ilyen csodálatos teremtmény a világon, mint te, Angie. Te, és a kislányod, aki olyan, mintha az én lányom is lenne, ti vagytok a tökéletes család a számomra. – a zsebébe nyúlt, és már itt tudtam, hogy rossz vége lesz. Majd mikor fél térdre ereszkedett, és így folytatta, azt hittem, hogy rosszul leszek. – Lehet, hogy túl gyors, de számomra te vagy a tökéletes társ. Hozzám jössz feleségül? – mondta ki, én pedig kiköptem az italt, amit éppen a számban tartottam. Többen is felém néztek, köztük Angie is, aki pont velem szemben állt, előtte a térdelő Chad-del. A szemembe nézett, és láttam benne a fájdalmat. Csak bámult rám, én pedig egy kicsit, éppen, hogy csak látható legyen, megtekertem a fejemet, jelezve, hogy ne mondjon igent. Erre összeszorította a száját, és Chad felé nézett. Mosolyogni kezdett, majd megszólalt:
- Igen! 

10 megjegyzés:

  1. Ezt a kiscsajt nagyon bírom, már most imádom a cuki pofiját. :D de Harry képe minden pénzt megért, mikor Chad megkérte Angie kezét, legalábbis el tudom képzelni milyen lehete... :D azért sajnálom Harryt, hogy a szeme láttára kérik meg a szerelme kezét( mert ugye még mindig szereti???) már nagyon furdal a kíváncsiság, hogy miért hagyta ott őket Harry...
    Már nagyon várom a kövi részt.. :DD xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, még mindig szereti :) elárulok annyit, hogy a 10. rész körül lesz egy visszatekintés, amiből minden kiderül.

      Törlés
  2. Akiskurvaa.....:D Tuti csak azért mondott igent, hogy Harry hagyja őt békén....hát ez rossz ötlet volt :DD Mert Harry nem fogja békén hagyni Angiet, mert vissza akarja szerezni..:D jó ezt még a hülye is érti de azért leírtam :DD Nagyon imádom!! *0*
    Kiváncsi vagyok,hogy vajon mit tett Harry bácsi :D :333
    Izgatottan várom a folytatást!! <333
    Nessa xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hááááát. nem tudom, hogy hogyan reagáltok majd rá, de tuti, hogy hülyének fogjátok tartani, és nem fogjátok megérteni Harry-t, hogy miért tette azt, amit tett ;)

      Törlés
  3. Úristen!!!Imádom ahogy írsz!Miért Harry előtt kellett megkérni Angie kezét?!?!?!?!?!Szegény Harry :c ... de azt a rész bírtam amikor a bejelentésnél kiköpte az italát :D
    Darcy...imádlak!!!!(jól csinálja ;) )
    Hamar hozd a kövit mert meghalok a kíváncsiságtól hogy mi lesz ezután!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) örülök, hogy tetszik :) Chad nem tudta, hogy Harry is ott lesz, mindenképp megkérte volna Angie kezét ;)

      Törlés
  4. Szia :)
    áhh annyira tetszett. :DD
    de remélem, hogy hamar összejön ismét Harryvel. :))
    puszi♥

    VálaszTörlés
  5. Neeee!!!!! Ez nagyon nem volt fair Harryvel szemben. Már most nem kedvelem Chad-et, és nem azért mert Harrynek fáj, hogy ő van Angie mellett, valami nincs rendben vele...
    Hozd minél hamarabba folytatást! Imádom! xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. háááát. Chad sajnos jófiú lesz, legalábbis eddig úgy terveztem el :D

      Törlés